Πρέσβης των ΗΠΑ στη Ρωσία επί Ομπάμα: Το ΝΑΤΟ θα πρέπει να προχωρήσει σε ένα “Big Bang” στην Ουκρανία

Πολεμικό υλικό από ΗΠΑ για το καθεστώς του Κιέβου
Φώτο Αρχείου / Πολεμικό υλικό από ΗΠΑ για το καθεστώς του Κιέβου

«Αντί να παρέχει πυραύλους ATACM τον Μάρτιο, μη επανδρωμένα Reapers τον Ιούνιο και μαχητικά αεροσκάφη τον Σεπτέμβριο, το ΝΑΤΟ θα πρέπει να προχωρήσει σε ένα “Big Bang”. Τα σχέδια για την παροχή όλων αυτών των συστημάτων θα πρέπει να ανακοινωθούν στις 24 Φεβρουαρίου 2023, την πρώτη επέτειο της εισβολής του Πούτιν (…) Αυτός είναι επίσης ο καλύτερος τρόπος για να αποφύγετε να βρίσκεστε στο ίδιο μέρος, όταν κυλήσει η 24η Φεβρουαρίου 2024».

Αυτά γράφει σε προχτεσινό του άρθρο ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Ρωσία επί Ομπάμα, σε ένα πολεμικό παραλήρημα. Εναν χρόνο μετά το ξέσπασμα του ιμπεριαλιστικού πολέμου, τα παραμύθια περί «ειρηνικών διευθετήσεων» των ανταγωνισμών έχουν δώσει τη θέση τους σε κλιμάκωση «επί του πεδίου» και σχέδια για «big bang», με το ενδεχόμενο μιας γενικευμένης σύγκρουσης να μεγαλώνει…

Καθώς συμπληρώνεται ένας χρόνος πολέμου, πρέπει και ο λαός να κάνει το δικό του «ταμείο» για το πού οδηγεί η μεγαλύτερη εμπλοκή στον πόλεμο και στα αμερικανοΝΑΤΟικά σχέδια, που υπερασπίζονται όλα τα αστικά κόμματα:

Σε θυσίες δίχως τέλος και εξαιτίας της μεγάλης ακρίβειας, παρά τις διαβεβαιώσεις ότι η «απεξάρτηση» από το ρωσικό αέριο θα έφερνε χαμηλότερες τιμές.

Στη στοχοποίηση του λαού, από τη μετατροπή της χώρας σε ορμητήριο πολέμου, που τάχα θα έφερνε ασφάλεια.

Σε μεγαλύτερους κινδύνους στα Ελληνοτουρκικά, παρά τα παραμύθια ότι η εμπλοκή στα ΝΑΤΟικά σχέδια αποτελεί ανάχωμα στην τουρκική επιθετικότητα. Αλλος ένας λόγος για αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ, που μπαίνει μπροστά για να διαλέξει ο λαός την πλευρά των δικών του συμφερόντων και όχι των ιμπερια-ληστών!

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...