Προφυλακίστηκαν και οι 30 κατηγορούμενοι μετά τις απολογίες τους

Πηγή: Eurokinissi

Προφυλακίστηκαν, σύμφωνα με απόφαση Ανακριτών και Εισαγγελέα, και οι 30 φασίστες χούλιγκαν που απολογήθηκαν χθες για τη δολοφονική έφοδο και το θάνατο του οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη. 

Σημειώνεται πως όσοι απολογήθηκαν χθες, καθώς η διαδικασία θα συνεχιστεί σήμερα και την Κυριακή, αρνήθηκαν κάθε σχέση με την ανθρωποκτονία του 29χρονου με τους 28 Κροάτες να ισχυρίζονται πως στόχος τους ήταν να δουν την προπόνηση της ομάδας τους, της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ενώ τόσο ο Έλληνας όσο και ο Αλβανός που κατηγορούνται, είπαν πως βρέθηκαν στο σημείο όταν αντιλήφθηκαν πως γίνονται επεισόδια. 

Σημειώνεται πως σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να ξεκινήσει η λήψη DNA από τους συνολικά 105 συλληφθέντες λόγω του ότι είχαν 48 ώρες προθεσμία, μετά την έκδοση της διάταξης για τη λήψη του, ώστε να μπορούν να ζητήσουν να παρίσταται στη διαδικασία τεχνικός σύμβουλος.

Έτσι, αναμένεται να «ταιριάξουν» ρούχα με τους κατόχους τους καθώς οι δράστες δεν μπορούν να ταυτοποιηθούν αφού κάλυπταν τα χαρακτηριστικά τους. Το πιο βασικό όμως είναι να αντιπαραβολή του DNA του 29χρονου Μιχάλη με DNA κατηγορούμενων, γενετικό υλικό από την περιοχή καθώς επίσης και κηλίδες αίματος στα «όπλα» που χρησιμοποιήθηκαν.

Δείτε ακόμα...