Προφυλακίστηκαν τρεις οπαδοί που κατηγορούνται για αθλητική βία και εγκληματική οργάνωση

EUROKINISSI

Την προφυλάκιση των τριών από τους τέσσερις συλληφθέντες που κατηγορούνται για συγκρότηση, ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης με οπαδικό υπόβαθρο και άλλα αδικήματα, αποφάσισαν Εισαγγελέας και Ανακριτής μετά τις απολογίες τους σήμερα.

Στον τέταρτο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί της εμφάνισης τρεις φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, της απαγόρευσης παρακολούθησης αθλητικών δραστηριοτήτων σε οποιοδήποτε γήπεδο αλλά και της απαγόρευσης εμφάνισης σε συνδέσμους.

Οι τέσσερις κατηγορούμενοι, εκ των οποίων και μία 28χρονη γυναίκα που θεωρείται ο επικεφαλής της ομάδας, αρνήθηκαν όσα τους καταλογίζουν. 

Στους κατηγορούμενους, που είναι οπαδοί αθηναϊκής ομάδας, αποδίδονται περισσότερες από 15 επιθέσεις σε βάρος συνδέσμων και φιλάθλων άλλης ομάδας σε Αθήνα και Πειραιά.

Εκτός από τους τέσσερις συλληφθέντες, είχαν εκδοθεί εντάλματα και για δύο ακόμη άτομα. Ο ένας από τους δύο, μετά τη γνωστοποίηση της υπόθεσης, παραδόθηκε στην Αστυνομία, οδηγήθηκε στον Ανακριτή απ’ όπου και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...