Προφυλακίζονται οι τρεις κατηγορούμενες για τη δολοφονία της 23χροονης Φαίης

Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών
Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών / Πηγή: Eurokinissi

Στην φυλακή οδηγούνται οι τρεις γυναίκες που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου στις 8 Οκτωβρίου 2021 στην Κυψέλη, μετά τις απολογίες τους, για βαρύτατες κατηγορίες.

Η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά του σπιτιού που έμεναν, έδωσαν τις δικές τους εξηγήσεις ενώπιον της 15ης τακτικής ανακρίτριας, για όσα τους καταλογίζονται.

Μετά από μακρά απολογητική διαδικασία, ανακρίτρια και εισαγγελέας έδειξαν τον δρόμο της φυλακής στις τρεις κατηγορούμενες για την αποτρόπαια υπόθεση που εξιχνιάστηκε σχεδόν ένα χρόνο μετά από την ημέρα που η 23χρονη Φαίη είχε βρεθεί τυλιγμένη σε μία κουβέρτα, λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της στην Κυψέλη. Ο θάνατος είχε αποδοθεί σε παθολογικά αίτια.

Η δικογραφία, στην οποία αποδίδεται κεντρικός ρόλος στην σπιτονοικοκυρά, περιλαμβάνει βαρύτατα αδικήματα, με βασικό την ανθρωποκτονία από πρόθεση δια ενέργειας και με παράλειψη, που βαρύνει και τις τρεις γυναίκες. Επίσης περιλαμβάνει εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα, που βαρύνει την σπιτονοικοκυρά και συνέργεια σε αυτήν που αφορά την αδελφή της Φαίης. Η σπιτονοικοκυρά βαρύνεται επιπλέον με κατηγορίες για διακοπή κύησης σε βαθμό κακουργήματος, επικίνδυνη σωματική βλάβη αδύναμου ατόμου και απλή σωματική βλάβη κατά συρροή.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...