Προκλητικό δημοσίευμα της Σαμπάχ για Καστελόριζο: “Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για τον τουρκικό στρατό για να το εξουδετερώσει”

Στρατιώτες στο Καστελόριζο
Φώτο Αρχείου- Στρατιώτες στο Καστελόριζο / Πηγή: Eurokinissi

Με ένα προκλητικό δημοσίευμα η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Σαμπάχ ανεβάζει στην ατζέντα των τουρκικών προκλήσεων το Καστελόριζο. Αφού έχει αμφισβητήσει στα λόγια και στην πράξη μια σειράδιεθνών συνθηκών η Τουρκία εγκαλεί την Ελλάδα ότι δεν σέβεται και παραβιάζει το καθεστώς του Καστελόριζου που έπρεπε σύμφωνα με την ίδια να είναι αποστρατιωτικοποιημένο.

Στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα αναφέρεται:

Τι κρύβεται πίσω από την πρόκληση της Ελλάδας και της Γαλλίας; “Χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για το τουρκικό στρατό να εξουδετερώσει αυτό το νησί (Καστελόριζο).”
Στην αναζήτηση του χάους στην Ανατολική Μεσόγειο, η Ελλάδα και η Γαλλία συνεχίζουν να δοκιμάζουν κάθε τρόπο που βρίσκουν. Μετά τΙς κΙνήσεις της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο η Ελλάδα που έχει υποστεί νευρική κρίση και ο κύριος υποστηρικτής της η Γαλλία έβαλαν την υπογραφή τους σε μια νέα προβοκάτσια. Σε μια είδηση στον ελληνικό τύπο, αναφέρεται ότι η Γαλλία θα δωρίσει 8 πολεμικά αεροπλάνα στην Ελλάδα.     Γιατί η Ελλάδα και η Γαλλία πυροδοτούν την ένταση;Ποιος βρίσκεται πίσω από αυτό το παιχνίδι; Ο εμπειρογνώμονας για την τρομοκρατία και την ασφάλεια Τζοσκούν Μπάσμπουγ έκανε δηλώσεις σχετικά με το θέμα στη ζωντανή εκπομπή του A Haber.

“Εάν ακόμα γεμίσουν με στρατό αυτό νησί  χρειάζονται μόνο λίγα λεπτά για το τουρκικό στρατό για να το εξουδετερώσει.”
 Κλείνοντας έδωσε μόνος του την απάντηση για το ποιος βρίσκεται πίσω από αυτό το παιχνίδι:”Η Ελλάδα είναι η μαριονέτα.Αυτός που κινεί τα νήματα είναι η Γαλλία. Αλλά είναι πολύ χρήσιμο να γνωρίζουμε ότι η σιωνιστική δομή βρίσκεται πίσω από ολόκληρο το παιχνίδι.”

Δείτε ακόμα...