Πρωτοβουλία Αστυνομικών: Το 2ο Χριστουγεννιάτικο Διαδικτυακό Τουρνουά Σκάκι στις 23 Δεκέμβρη

σκάκι σκακιέρα

Η Πρωτοβουλία Αστυνομικών διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά Χριστουγεννιάτικο τουρνουά σκάκι! «Μετά την επιτυχημένη περσινή προσπάθεια, συνεχίζουμε και φέτος επιδιώκοντας να φέρουμε κοντά -έστω και μέσω του διαδικτύου- συναδέλφους από κάθε γωνιά της χώρας» αναφέρει.

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την 23/12/2021 και ώρα 18:00. Στους πρώτους τρεις νικητές θα δοθεί ως βραβείο σκακιστικό υλικό.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί μέσα από την πλατφόρμα της ιστοσελίδας www.lichess.org

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν, θα πρέπει να κάνουν πρώτα έναν λογαριασμό (account) στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Έπειτα, πρέπει να κάνουν κλικ στον σύνδεσμο που θα τους μεταφέρει στο περιβάλλον του τουρνουά: https://lichess.org/tournament/8Iba5rLt

Μετά το κλικ στον σύνδεσμο, θα ζητηθεί ένας κωδικός, τον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε αποστέλλοντας ένα σχετικό μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση: protovoulia.astynomikon@gmail.com

Ο χρόνος των παιχνιδιών θα είναι 7 λεπτά στον καθένα, συν 3 δευτερόλεπτα σε κάθε κίνηση. Ο συνολικός χρόνος θα είναι 90 λεπτά. Τα παιχνίδια θα είναι φιλικά και δεν θα επηρεάζεται η βαθμολογία.

Για τυχόν ερωτήσεις μπορείτε να στείλετε μήνυμα στη διεύθυνση protovoulia.astynomikon@gmail.com ή να καλέσετε στο 6977897220 ή να αποστείλετε ένα μήνυμα στο messenger της Πρωτοβουλίας Αστυνομικών στο Facebook.

Δείτε ακόμα...