Πρωτοβουλία Αστυνομικών: Ζητάει την αλλαγή του χώρου συνεδρίασης του ΔΣ της ΠΟΑΣΥ

Με αίτση του Μπανιά Δημήτριου, μέλους της Πρωτοβουλίας Αστυνομικών και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.ΑΣ.Υ η Πρωτοβουλία Αστυνομικών ζητά την αλλαγή του χώρου συνεδρίασης του ΔΣ της ΠΟΑΣΥ ως προληπτικό μέτρο απέναντι στον κορονοϊό.

Ο κ. Μπανιάς αναφέρει χαρακτηριστικά στην αίτησή του προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ., κ.ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ Χρήστο τα ακόλουθα:

Κύριε Πρόεδρε,
μετά από την υπ’ αριθ.: 200/2/182 της 10-03-2020 πρόσκλησή σας, που αφορά συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.ΑΣ.Υ., την 16:00 ώρα της 16/03/2020, στα γραφεία της Ομοσπονδίας μας (Λ. Μεσογείων 96 – Αθήνα), αιτούμαι όπως εξεταστεί από μέρους σας και πραγματοποιηθεί αλλαγή του χώρου τέλεσης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας μας.

ΕΙΣΗΓΗΣΗ: Λόγω της έξαρσης του κορονοϊού τις τελευταίες μέρες και ακολουθώντας τις οδηγίες του αρμόδιου υπουργείου, για τα μέτρα πρόληψης της διάδοσης του ιού, εισηγούμαι στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας να αλλάξει την αίθουσα που θα πραγματοποιηθεί το επερχόμενο Συμβούλιο. Συγκεκριμένα η αίθουσα συνεδριάσεων του συμβουλίου στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Λ. Μεσογείων 96 – Αθήνα), όπως γνωρίζετε είναι μικρή σε μέγεθος, αναλογικά με τον αριθμό των παρισταμένων (μέλη Δ.Σ., γραμματεία, τυχόν άλλοι παριστάμενοι), με αποτέλεσμα ήδη στα προγενέστερα Διοικητικά μας Συμβούλια, τα μέλη του Δ.Σ. να μην χωράνε καλά καλά στο χώρο διεξαγωγής του Συμβουλίου και να κάθονται ουσιαστικά ο ένας κολλητά στον άλλο. Με τον τρόπο αυτό καθίσταται ανέφικτο να τηρηθούν οι στοιχειώδες αποστάσεις ασφαλείας που συστήνονται ως μέτρα πρόληψης. Φρονώ ότι είναι αναγκαίο και εμείς ως διοικητικό όργανο της Ομοσπονδίας να τηρούμε πρώτοι τα μέτρα υγιεινής και πρόληψης δίνοντας και ένα συμβολικό μήνυμα στους συναδέλφους, αλλά και στη ηγεσία πολιτική και φυσική ότι σε θέματα υγιεινής και προστασίας των συναδέλφων δεν παίζουμε. Εννοείται ότι με τη συγκεκριμένη ενέργεια και τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ των συμμετεχόντων σε μία μεγαλύτερη αίθουσα, προστατεύονται οι συμμετέχοντες στο Δ.Σ. με τις οικογένειες τους, καθώς αρκετοί από εμάς, όπως και εσείς, έχουμε μωρά παιδιά ή έγγειους συζύγους κλπ. Ενδεικτικά προτείνουμε το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας να υλοποιηθεί μετά από τις απαραίτητες ενέργειες σας και χωρίς κανένα οικονομικό κόστος, σε μία από τις κάτωθι αίθουσες:

α) Το αμφιθέατρο της Γ.Α.Δ.Α. (Λ. Αλεξάνδρας 173, Αθήνα)
β) Το αμφιθέατρο της Δ.Α.Ε.Α. (Χίου 8, Καισαριανή)
γ) Την αίθουσα του Υ.ΠΡΟ.ΠΟ. «ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ» (Λ.Π. Κανελλόπουλου 4, Αθήνα)

Δείτε ακόμα...