Πύργος: Δύο προσαγωγές για την υπόθεση εξαφάνισης του Θύμιου Μπουγά

Πηγή: Eurokinissi

Στην υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου οδηγήθηκαν νωρίς το βράδυ του Σαββάτου δύο νεαροί, οι οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση με τα βεγγαλικά στο σπίτι του Θύμιου Μπουγά που ακόμα παραμένει αγνοούμενος μετά το επεισόδιο bullying.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του PatrisNews, οι αρχές έχουν στην κατοχή τους βίντεο που δείχνει τη δράση των νεαρών. Στο εν λόγω βίντεο διακρίνονται εκτός από τα άτομα και οι αριθμοί κυκλοφορίας των οχημάτων τους.

Μάρτυρες ανέφεραν πως ο 40χρονος είχε προσπαθήσει να απομακρύνει τους νεαρούς αρκετές φορές, ενώ σε μια από αυτές τις προσπάθειες δημιουργήθηκε η στρεβλή εντύπωση ότι κυκλοφορούσε με αλυσοπρίονο στους δρόμους της Αγίας Βαρβάρας του Πύργου και τρομοκρατούσε τους πολίτες.

Ο Θύμιος Μπουγάς, ωστόσο, παραμένει αγνοούμενος και οι έρευνες δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα. Σύμφωνα με μάρτυρες, ο ίδιος είχε απευθυνθεί στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του για τις επιθέσεις που δεχόταν, ωστόσο, δεν δόθηκε η προσοχή που θα έπρεπε.

Κλιμάκιο της ΕΜΑΚ στις έρευνες

Στον Πύργο βρίσκεται από την Πέμπτη και κλιμάκιο της 6ης ΕΜΑΚ Πατρών, που πραγματοποιεί έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό του 40χρονου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί ούτε ένα στοιχείο που θα μπορούσε να οδηγήσει τις Αρχές πιο κοντά στα ίχνη του 40χρονου άνδρα.

Πηγή: CNN

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...