Ραμάλα: Οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής τραυμάτισαν πέντε Παλαιστίνιους και συνέλαβαν άλλους τρεις

Συλλήψεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη από τον Ισραηλινό Στρατό
Φώτο Αρχείου / Συλλήψεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη από τον Ισραηλινό Στρατό / Πηγή: WAFA

Οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής τραυμάτισαν σήμερα πέντε Παλαιστίνιους και συνέλαβαν άλλους τρεις κατά τη διάρκεια επιδρομής νωρίς το πρωί στον προσφυγικό καταυλισμό Jalazon, στα βόρεια της Ραμάλα στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, ανέφεραν τοπικές πηγές.

Μάρτυρες είπαν στο Παλαιστινιακό Πρακτορείο Ειδήσεων WAFA ότι οι συγκρούσεις ξέσπασαν αμέσως μετά την εισβολή περιπολιών του ισραηλινού στρατού στον καταυλισμό. Ένας Παλαιστίνιος νεαρός τραυματίστηκε, από πυροβολισμό Ισραηλινού στρατιώτη, στην κοιλιά του και μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κοντινό νοσοκομείο για ιατρική περίθαλψη. Οι άλλοι τέσσερις τραυματίες χτυπήθηκαν στα κάτω άκρα από φυσίγγια επικαλυμμένα με καουτσούκ και νοσηλεύτηκαν στο σημείο από τοπικούς γιατρούς.

Τουλάχιστον τρεις Παλαιστίνιοι συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της επιδρομής, μεταξύ των οποίων ο Saeed Nakhla, 64 ετών, πρώην κρατούμενος στις ισραηλινές φυλακές, και ένας 18χρονος έφηβος, ο Ahmad Mahmoud Amer, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ξυλοκοπήθηκε άγρια από τους Ισραηλινούς στρατιώτες κατά τη διάρκεια της κράτησης.

Με πληροφορίες απο WAFA

Δείτε ακόμα...