Ρόδος: Κρουαζιερόπλοιο με 3000 επιβάτες δεν κατάφερε να προσεγγίσει το λιμάνι λόγω κακοκαιρίας

κρουαζιερόπλοιο
Πηγή: Eurokinissi

Προβλήματα έχουν καταγραφεί στις αεροπορικές συγκοινωνίες στο νησί της Ρόδου λόγω των ενισχυμένων ανέμων που πνέουν στην περιοχή, ενώ και κρουαζιερόπλοιο με περίπου 3000 επιβάτες και πλήρωμα δεν κατάφερε να προσεγγίσει στο λιμάνι του νησιού και συνέχισε το ταξίδι του.

Πιο αναλυτικά, χθες βράδυ η πτήση από Αθήνα προς Ρόδο αν και ήρθε έφτασε έως το νησί δεν κατάφερε να προσγειωθεί λόγω καιρικών συνθηκών στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» και επέστρεψε στην πρωτεύουσα. Η πρωινή επίσης πτήση της ίδιας εταιρείας από Αθήνα προς Ρόδο δεν πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, ενώ καθυστέρηση σημειώθηκε στην πραγματοποίηση της πρωινής πτήσης των Ολυμπιακών Αερογραμμών από Ρόδο προς Αθήνα.

Στο νησί επρόκειτο να καταπλεύσει σήμερα το πρωί και το κρουαζιερόπλοιο NORWEGΙAN GATEWAY σημαίας Μπαχάμες. Το πλοίο προερχόταν από το λιμάνι της Μυκόνου με 1.358 επιβάτες και 1.558 άτομα πλήρωμα, ωστόσο λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή ήταν αδύνατη η προσέγγιση του και έτσι συνέχισε κανονικά το ταξίδι του για το λιμάνι του Ηρακλείου σύμφωνα με το πρόγραμμα της κρουαζιέρας που πραγματοποιεί.

Πηγή: rodiaki

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...