Ρωσία: Εκπαιδευτικές πτήσεις με αεροσκάφη μεταφοράς Il-76 – Εντυπωσιακές εικόνες

Αεροσκάφος μεταφοράς της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας Ilyushin (Il-76) σε εκπαιδευτικές πτήσεις για τους νέους ανθυποσμηναγούς - Ιούλιος 2021
Αεροσκάφος μεταφοράς της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας Ilyushin (Il-76) σε εκπαιδευτικές πτήσεις για τους νέους ανθυποσμηναγούς – Ιούλιος 2021 / Πηγή: Russian Air Force

Τα αεροσκάφη μεταφοράς Il-76 (Ilyushin 76) πραγματοποίησαν εκπαιδευτικές πτήσεις από το αεροδρόμιο Migalovo στη Ρωσία. Νέοι αξιωματικοί από τους αποφοίτους του 2020 συμμετείχαν επίσης σε αυτούς. Εντυπωσιακές εικόνες δημοσιεύει το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

Τα πληρώματα εργάστηκαν για απογείωση και προσγείωση τη νύχτα, πετώντας κατά μήκος μιας συγκεκριμένης διαδρομής, αλληλεπιδρώντας με την ομάδα διαχείρισης πτήσεων, καθώς και προσομοίωση μιας πρακτικής προσγείωσης με το άνοιγμα της ράμπας και των πλευρικών θυρών.

Τέτοιες νυχτερινές πτήσεις πραγματοποιούνται με σκοπό τη διατήρηση υψηλού επιπέδου εκπαίδευσης του πληρώματος, τη βελτίωση των δεξιοτήτων του νεαρού προσωπικού πτήσης και την προετοιμασία για πτήσεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε αεροδρόμια.

Συνολικά, συμμετείχαν περισσότερα από 10 στρατιωτικά αεροσκάφη μεταφοράς των αεροδιαστημικών δυνάμεων.

Πηγή: Υπουργείο Άμυνας Ρωσίας

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...