Ρωσία: Φόρουμ “ARMY-2021”

Το Αντιαεροπορικό - Αντιπυραυλικό σύστημα S-400 TRIUMPH της Ρωσικής πολεμικής βιομηχανίας
Φώτο Αρχείου / Το Αντιαεροπορικό – Αντιπυραυλικό σύστημα S-400 TRIUMPH της Ρωσικής πολεμικής βιομηχανίας / Πηγή: RIA News © Victor Lyashchenko

Σύμφωνα με την εντολή της κυβέρνησης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, το Διεθνές Στρατιωτικό-Τεχνολογικό Φόρουμ “ARMY-2021” θα διεξαχθεί από τις 22 έως τις 28 Αυγούστου 2021.

Από το 2015, το ARMY Forum επιβεβαίωσε την κατάστασή του ως μία από τις κορυφαίες εκθέσεις όπλων, στρατιωτικού και ειδικού εξοπλισμού, καθώς και ως μια έγκυρη πλατφόρμα για συζήτηση για την ανάπτυξη και ενίσχυση της διεθνούς στρατιωτικής και τεχνολογικής συνεργασίας. Σύμφωνα με τους δείκτες των διεθνών στρατιωτικών-τεχνολογικών φόρουμ καταδεικνύουν σαφώς το υψηλό επίπεδο αυτού του γεγονότος.

Το φόρουμ, όπως και πέρυσι, θα διεξαχθεί ταυτόχρονα με τους Διεθνείς Στρατιωτικούς Αγώνες. Για την προετοιμασία και τη διεξαγωγή του, δημιουργήθηκε μια οργανωτική επιτροπή, η οποία αποτελείται από εκπροσώπους του κράτους, κρατικές εταιρείες, κορυφαίες επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Το πρόγραμμα των εργασιών του φόρουμ:

22 Αυγούστου: Κοινή έναρξη του Φόρουμ και των Στρατιωτικών Αγώνων στο Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο Patriot. Θα είναι παρόντες κορυφαίοι αξιωματούχοι της κυβέρνησης, αρχηγοί κρατών, εκπρόσωποι επιχειρήσεων και ξένες αντιπροσωπείες.

23 έως 25 Αυγούστου: Θα διεξαχθεί το φόρουμ.

26 έως 28 Αυγούστου: Άνοιγμα της έκθεσης στο κοινό.

Στο πλαίσιο του Φόρουμ, προβλέπονται στατική έκθεση, επίδειξη και επιστημονικά και επιχειρηματικά προγράμματα, καθώς και πολιτιστικές εκδηλώσεις.

Το στρατιωτικό προσωπικό των δυνάμεων της Αεροπορικής Άμυνας στο Primorye υποβάλλεται σε επανεμβολιασμό πριν από το διεθνές στρατιωτικό-τεχνολογικό φόρουμ “Army-2021”.

Ο επανεμβολιασμός του στρατιωτικού προσωπικού πραγματοποιείται προκειμένου να προληφθεί και να αποτραπεί η εξάπλωση της μόλυνσης από τον κορωνοϊό COVID-19. Το εμβόλιο “Gam-Covid-Vak” χορηγείται στο στρατιωτικό προσωπικό που έχει ήδη ολοκληρώσει μια πλήρη πορεία εμβολιασμού έως την 1η Ιανουαρίου 2021, καθώς και στα μέλη της οικογένειάς τους, τους δημόσιους υπαλλήλους της ομοσπονδιακής κυβέρνησης και το πολιτικό προσωπικό.

Κατά τη διάρκεια του φόρουμ, θα ληφθούν μέτρα για την πρόληψη μολυσματικών ασθενειών.

Πληροφορίες από https://mil.ru/

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...