Σάμος: Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου επισκέφτηκε το νησί

Κτίριο Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου
Φώτο Αρχείου / Κτίριο Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου / Πηγή: Twitter

Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας βορείου Αιγαίου εξέδωσε ανακοίνωση για την επίσκεψη του Προέδρου της στη σεισμόπληκτη Σάμο. Σύμφωνα με αυτή η αντιπροσωπία της Ένωσης είδε από κοντά τις ζημιές που προκάλεσε ο σεισμός στο Βαθύ και στο Καρλόβασι.

Έγιναν συναντήσεις με τους Αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σάμου Ικαρίας και Κορσέων κ. Ευσέβιο και την πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σάμου κ. Μαυρίδου Μαρία. Ενημερώθηκε επίσης από τον Διευθυντή της Δ.Α. Σάμου Ταξίαρχο κ. Τσαπικούνη Ανδρέα για τις φθορές που προκάλεσε ο σεισμός στο κτήριο που φιλοξενούσε τις αστυνομικές υπηρεσίες στο Βαθύ.


Οι αστυνομικές υπηρεσίες στο Βαθύ έχουν μετακομίσει προσωρινά στο κτήριο του Τελωνείου Σάμου.

Θυμίζουμε ότι λόγω φθορών που προκλήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο της Σάμου (Π. Νικολαρεΐζη αρ. 3 – Βαθύ Σάμου) από την πρόσφατη σεισμική δόνηση της 30ης Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε μετεγκατάσταση αστυνομικών υπηρεσιών σε κτίριο του Διαδημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σάμου στο τουριστικό λιμάνι του Βαθέος, το οποίο παραχωρήθηκε προσωρινά για το λόγο αυτό.

Πλέον, οι αστυνομικές υπηρεσίες, του Επιτελείου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου, της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, του Αστυνομικού Τμήματος Σάμου, του Τμήματος Τροχαίας Σάμου και του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Σάμου, λειτουργούν κανονικά και σε 24ωρη βάση.


Ολόκληρη η ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας βορείου Αιγαίου εδώ.

Πηγή: Ε.Α.Α. Βορείου Αιγαίου, Σαμιακό Βήμα

Δείτε ακόμα...