Σάμος: Μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη Νετανιάχου ο ένας εκ των δύο νεκρών από την πτώση του Cessna

Πηγή: Τimes of Israel

Μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη του πρώην πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου ήταν ο ένας εκ των δυο επιβαινόντων, που σκοτώθηκαν κατά τη συντριβή του μονοκινητήριου αεροπλάνου Cessna, στη θαλάσσια περιοχή του Ποτοκακίου στη Σάμο, αναφέρουν σήμερα μέσα ενημέρωσης του Ισραήλ.

Σύμφωνα με τους «Τimes of Israel», πρόκειται για τον Haim Geron, πρώην αναπληρωτή διευθυντή στο υπουργείο Επικοινωνιών του Ισραήλ και τη σύζυγό του, Esti. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «israelnationalnews», οι δύο τους ήταν ηλικίας περίπου 70 ετών και έμεναν μόνιμα στο Τελ Αβίβ.

Η ιστοσελίδα αναφέρει ότι ο Garon αναμενόταν να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη κατά του πρώην πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου για θέματα διαφθοράς και ειδικά όσον αφορά την υπόθεση ανάπτυξης της υποδομής οπτικών ινών της χώρας, τον κλάδο των επικοινωνιών και τις τηλεφωνικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με την «Jerusalem Post», ο Garon δεν ήταν βασικός μάρτυρας κατηγορίας και ο θάνατός του δεν θα εμποδίσει την εξέλιξή της. Οι σημαντικότεροι μάρτυρες για την υπόθεση αυτή είναι οι Shlomo Filber και Avi Berger.

Υπενθυμίζεται πως ο Μπενιαμίν Νετανιάχου κατηγορείται για δωροδοκία, απάτη και παραβίαση εμπιστοσύνης σε σχέση με τρεις ξεχωριστές υποθέσεις, με τη δίκη του να έχει καθυστερήσει αρκετές φορές.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...