ΣΦΕΑ: Καταδικάζει τα εγκλήματα του Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων

Παλαιστίνη, υπό την στρατιωτική κατοχή του κράτους δολοφόνου, του Ισραήλ

Ο Σύνδεσμος Φυλακισθέντων Εξορισθέντων Αντιστασιακών1967-1974 (ΣΦΕΑ) καταδικάζει τα εγκλήματα του Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων εκφράζοντας την συμπαράστασή του στον λαό της Παλαιστίνης:

Είμαστε μάρτυρες μιας κλιμάκωσης της βάρβαρης επίθεσης του Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων που έχει σαν αποτέλεσμα το θάνατο πολλών Παλαιστίνιων αμάχων και αθώων παιδιών.

Μετά την απαράδεκτη αναγνώριση από τις ΗΠΑ, ως Πρωτεύουσα του Ισραήλ, την Ανατολική Ιερουσαλήμ, το Ισραήλ επεκτείνοντας τους παράνομους ισραηλινούς εποικισμούς απομακρύνει βίαια τους παλαιστίνιους από την περιοχή, κατεδαφίζοντας τα σπίτια τους.

Η στήριξη που παρέχουν οι ΗΠΑ και χώρες της ΕΕ, στο κράτος τους Ισραήλ, ενισχύουν την επιθετικότητα και την εγκληματική του δράση κατά του λαού της Παλαιστίνης που χρόνια τώρα μάχεται για το δικαίωμά του να αποκτήσει ελεύθερη πατρίδα.

Ευθύνη φέρνουν και οι κυβερνήσεις της χώρας μας, που συνεχώς αναβαθμίζουν τις σχέσεις της χώρας μας με το Ισραήλ, σε πολιτικό, οικονομικό και στρατιωτικό επίπεδο και αρνούνται, παρά την απόφαση της Βουλής του 2015, την αναγνώριση ανεξάρτητου Παλαιστινιακού Κράτους

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον Παλαιστινιακό λαό. Καλούμε τους αντιδικτατορικούς αγωνιστές, παίρνοντας όλα τα μέτρα προστασίας, μαζί με τους εργαζομένους και τη νεολαία, να εκφράσουν έμπρακτα την καταδίκη τους στη δολοφονική δράση του Ισραήλ, και στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και επεμβάσεις στη Μέση Ανατολή.

Τους καλούμε να συμμετάσχουν στην εκδήλωση της ΕΕΔΥΕ μπροστά στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας και στην πορεία προς την ισραηλινή και αμερικάνικη πρεσβεία την Κυριακή 16 Μάη στις 6:00 μ.μ. για να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στον Παλαιστινιακό λαό και να καταδικάσουμε τις εγκληματικές επιθέσεις των Ισραηλινών κατά των Παλαιστινίων.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...