Σήμερα η κινητοποίηση των σωματείων στο Κερατσίνι για τα 8 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Ο Παύλος Φύσσας
Παύλος Φύσσας

Σήμερα Σάββατο 18 Σεπτέμβρη, στις 5.30 μ.μ., στην οδό Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, και στην προσυγκέντρωση στις 5 μ.μ. στην πλατεία Νίκης (Ζαρντέν) με αφορμή τη συμπλήρωση 8 χρόνων από τη δολοφονία του αντιφασίστα μουσικού από τους ναζί εγκληματίες, καλούν σωματεία και φορείς.

«Ο λαός και η νεολαία του Πειραιά δεν ξεχνάμε τα δεκάδες εγκλήματα των ναζί εγκληματιών της Χρυσής Αυγής σε βάρος της εργατικής τάξης και του λαού μας», ξεκαθαρίζουν τα σωματεία στην κοινή τους ανακοίνωση και προσθέτουν: «Το γεγονός ότι η ηγεσία του ναζιστικού μορφώματος, κάτω και από τη δράση του λαϊκού κινήματος, έχει καταδικαστεί και βρίσκεται στη φυλακή, είναι θετικό, αλλά δεν πρέπει να εφησυχάζει κανέναν».

«Ο αγώνας ενάντια στον φασισμό, στον ρατσισμό, στην ξενοφοβία δεν σταματάει, δεν τελειώνει, όσο θα υπάρχει η εκμετάλλευση, όσο θα εντείνεται η επίθεση στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις των εργαζομένων, όσο θα οξύνεται η εργοδοτική τρομοκρατία στους χώρους δουλειάς», υπογραμμίζουν σωματεία και φορείς και απευθύνουν κάλεσμα μαζικής συμμετοχής στην αυριανή κινητοποίηση.

Στην κινητοποίηση καλεί επίσης η Εκτελεστική Γραμματεία του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών, με προσυγκέντρωση στις 5 μ.μ., στη συμβολή των οδών Παύλου Φύσσα και Ξάνθου. Στο ίδιο σημείο καλεί και η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...