Σήμερα η συνεστίαση που διοργανώνει το Τμήμα για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας της ΚΕ του ΚΚΕ

Πρόσκληση του τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ για τις ΕΔΣΑ - Γλέντι - Κοπή πίτας

Το Τμήμα της ΚΕ του ΚΚΕ για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας διοργανώνει σήμερα, έπειτα απ’ την απουσία ενός χρόνου λόγω Covid-19 την καθιερωμένη κοπή πίτας.

Η συνεστίαση θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Νήαρ Ήστ, στην Καισαριανή, στις 13.00. Στους καλεσμένους συντροφιά θα κρατήσει η Λαϊκή Ορχήστρα Πάτρας με το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη».

Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα χαιρετίσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Η εκδήλωση αυτή επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του ΚΚΕ για το μόνιμο και σε αποστρατεία προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και τους φαντάρους. Η συνεστίαση αυτή έρχεται να προστεθεί στις πρόσφατες επισκέψεις του κόμματος σε φυλάκια και μονάδες στα σύνορα, σε στρατιωτικά νοσοκομεία, σε πυροσβεστικούς σταθμούς, αστυνομικά και λιμενικά τμήματα, αλλά και τις δεκάδες συναντήσεις με τα διοικητικά συμβούλια και τους εκπροσώπους συνδικαλιστικών φορέων μονίμων, απόστρατων αλλά και πολιτικού προσωπικού.

Η είσοδος θα γίνει με προσκλήσεις. Θα τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την πανδημία.


Πώς θα έρθετε

Σημειώνεται ότι σήμερα, ημέρα διεξαγωγής του 10ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας και του αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων, από τις 06.00 έως την λήξη τους, θα είναι σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Επίσης θα λειτουργεί ειδικό τηλεφωνικό κέντρο, με αριθμούς κλήσης 210-8708237, 210-8708238 και 210-8708239, με τους οποίους θα μπορούν να επικοινωνούν οι πολίτες για να πληροφορούνται για τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και για προτεινόμενες εναλλακτικές διαδρομές.

Δείτε ακόμα...