Στις 31 Γενάρη θα συνεχιστεί η δίκη της Ρ. Πισπιρίγκου για τη Τζωρτζίνα

Δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας, Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2022.
Δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για το θάνατο της Τζωρτζίνας, Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2022. (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

Στις 31 Γενάρη θα βρεθεί ξανά στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία απολογείται από το πρωί στην 35η τακτική ανακρίτρια για τις εγκληματικές ενέργειες που της καταλογίζονται σε βάρος των άλλων δύο παιδιών της.

Το δικαστήριο που δικάζει την 34χρονη κατηγορούμενη για την πρωτότοκη κόρης της, προχώρησε σε διακοπή της συνεδρίασής του εφόσον δεν μπορούσε να παραστεί η προσωρινά κρατούμενη κατηγορουμένη και ο συνήγορός της. Η πρόεδρος ανακοίνωσε πως η επόμενη δικάσιμος θα διεξαχθεί στις 31 Ιανουαρίου, στις 10:30, ενώ όρισε και άλλες δικασίμους για τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται από το πρωί η απολογία της 34χρονης για τους θανάτους των δύο μικρότερων κοριτσιών της. Η κατηγορουμένη παρέδωσε πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα στη δικαστική λειτουργό και η διαδικασία φαίνεται να βρίσκεται στο στάδιο των ερωτήσεων της ανακρίτριας επί όσων ισχυρίζεται η Ρούλα Πισπιρίγκου και όσων επικαλείται μέσω του υπομνήματός της. Εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία στο ανακριτικό γραφείο, η 34χρονη θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα Προφυλακίσεων και θα ακολουθήσει διάσκεψη εισαγγελέα και ανακρίτριας ως προς την ποινική μεταχείριση της κατηγορούμενης.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...