Στις φυλακές Δομοκού ο ναζί εγκληματίας Χρ. Παππάς

Στον Εισαγγελέα Εφετών για την εκτέλεση της ποινής του, οδηγήθηκε ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Χρήστος Παππάς, ο οποίος διέφευγε εδώ και οκτώ μήνες από τις αρχές, Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)

Στις φυλακές Δομοκού μαζί με τους υπόλοιπους χρυσαυγίτες βρίσκεται ο «νούμερο δύο» της εγκληματικής οργάνωσης, Χρήστος Παππάς. Μετά από εννέα μήνες που παρέμενε εξαφανισμένος, ο υπαρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης και σήμερα οδηγήθηκε εκεί που θα έπρεπε να ήταν από την πρώτη στιγμή της καταδίκης του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ναζί εγκληματίας εξέφρασε την επιθυμία να διαμείνει μαζί με τον Γ. Λαγό. Η απόφαση θα ληφθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ προς το παρόν ο Χρ. Παππάς βρίσκεται σε ειδικό χώρο καραντίνας, όπως προβλέπεται από τα πρωτόκολλα για τον κορονοϊό,

Ο συνήγορος του, Π. Σταυριανάκης, υποστήριξε πως «ήθελε να παραδοθεί» και πρόσθεσε πως όλο αυτό το διάστημα «νομίζω πως βρισκόταν στην Αθήνα». Ο δικηγόρος υποστήριξε πως ο Παππάς «ισχυρίζεται ότι ήταν περαστικός από το συγκεκριμένο σπίτι». Με βάση τα όσα λέει ο δικηγόρος του, ο Παππάς «δεν είχε τις προσβάσεις προς τα έξω».

Σε κάθε περίπτωση, σε αντίθεση με τα σενάρια που διακινούνταν όλο το προηγούμενο διάστημα, η σύλληψη του έγινε σε ένα διαμέρισμα στου Ζωγράφου. Το γεγονός ότι παρέμενε άφαντος για εννέα ολόκληρους μήνες, δεν εμπόδισε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη, να καυχηθεί ότι η σύλληψη του «είναι αποτέλεσμα μεθοδικής και συστηματικής έρευνας».

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...