Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου από αύριο οι Δήμοι Καλύμνου και Κορδελιού-Ευόσμου

EUROKINISSI

Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου (βαθύ κόκκινο) εντάσσεται από αύριο στις 6 το πρωί μέχρι και την 1η Μαρτίου οι Δήμοι Καλύμνου και Κορδελιού – Ευόσμου, όπως ανακοίνωσε πριν λίγο ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας.

Σε καθεστώς πολύ αυξημένου κινδύνου βρίσκονται ήδη η Περιφέρεια Αττικής, η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας (πλην Σκύρου) και η Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας.

Στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου (κόκκινο) εντάσσονται πλέον η Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας, ο Δήμος Θάσου, όλη η Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας (πλην του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων), ο Δήμος Αγιάς της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, ο Δήμος Ηρακλείου Κρήτης, οι Δήμοι Κορίνθου και Νεμέας της Περιφερειακής Ενότητας Κορίνθου, ο Δήμος Άργους-Μυκηνών της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, καθώς και ο Δήμος Ζίτσας της Περιφερειακής Ενότητας Ιωαννίνων.

Δεν παρατείνονται τα περιοριστικά μέτρα στο Δήμο Θήρας, στο Δήμο Αγίου Νικολάου Κρήτης, στην Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου, στον Δήμο Εορδαίας καθώς και στο Δήμο Σπάρτης. Όπως είπε ο Ν. Χαρδαλιάς, σε αυτές τις περιοχές τα στοιχεία δείχνουν ότι το επιδημιολογικό φορτίο βρίσκεται σε ύφεση. Ως εκ τούτου, οι περιοχές αυτές εντάσσονται πλέον στο επίπεδο επιτήρησης (πορτοκαλί), στο οποίο εξακολουθεί να βρίσκεται και το μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...