Στον εισαγγελέα ο 38χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας

Δικη Χρυσης Αυγης
Πηγή: Eurokinissi

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ο 38χρονος προπονητής ιστιοπλοΐας που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 11χρονης αθλήτριας πριν από 10 χρόνια. Το γεγονός αποκάλυψε η χρυσή Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας Σοφία Μπεκατώρου στην κατάθεσή της την περασμένη βδομάδα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για την δική της κακοποίησης από παράγοντα της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας το 1998.

Μετά την κατάθεση της Σ. Μπεκατώρου για την υπόθεση με την 11χρονη αθλήτρια και η ίδια, που είναι πλέον 21χρονών, επιβεβαίωσε τις κατηγορίες κατά του προπονητή, καταθέτοντας στον εισαγγελέα το περασμένο Σάββατο και διέψευσε τους ισχυρισμούς του περί «συναίνεσης» εκ μέρους της και πως όλα αυτά συνέβησαν ενώ ήταν σε μεγαλύτερη ηλικία.

Σε βάρος του 38χρονου (σήμερα) προπονητή εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης την Κυριακή 24/1, συνελήφθη στη Σάμο και σήμερα οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Αθήνας, όπου πήρε προθεσμία τριών ημερών για να απολογηθεί. Αντιμετωπίζει τρεις κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες «βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...