Στρατιώτες που υπηρετούν σε μονάδες της Αθήνας εναντία στην παρουσία του αεροπλανοφόρου «USS Dwight D. Eisenhower»

Αεροπλανοφόρο «USS Dwight D. Eisenhower» στη Βάση της Σούδας / Πηγή: zarpa.news.gr

Πρόσφατα έδεσε στη Σούδα το αεροπλανοφόρο των Αμερικανών «USS Dwight D. Eisenhower». 

Η κυβέρνηση με την παρουσία του πρωθυπουργού, συνεχίζει στον κατήφορο της βαθύτερης εμπλοκής στα σχέδια των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, κάτι που μόνο ειρήνη και ασφάλεια δεν διασφαλίζει για το λαό μας. 

Η εμπλοκή στους ιμπεριαλιστικούς τους σχεδιασμούς γίνεται μαγνήτης κινδύνου από άλλες δυνάμεις και είναι προκλητικό να λέγεται ότι το ΝΑΤΟ μας προστατεύει από την Τουρκία όταν παρουσία Αμερικανών σε τόσες βάσεις, συνεχίζεται ανενόχλητη η τούρκικη επιθετικότητα στο Αιγαίο.  

Σε συνθήκες πανδημίας όπου έχει καταρρεύσει το σύστημα υγείας, η κυβέρνηση εδώ και έναν χρόνο, αντί να πάρει μέτρα στήριξης στα αιτήματα των υγειονομικών με πρόσληψη προσωπικού, επίταξη ιδιωτικών κλινών ΜΕΘ κ.α. διοργανώνει φιέστες στην Σούδα και δίνει εκατομμύρια στο ΝΑΤΟ (αγορά Rafale, από τις πρώτες χώρες σε στρατιωτικές δαπάνες για τους ΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς παγκοσμίως). Αυτές είναι οι προτεραιότητές της. 

Τέλος, ΗΠΑ και ΝΑΤΟ έχουν επάξια κερδίσει τον τίτλο των «φονιάδων των λαών» με πολεμικές επεμβάσεις όλα αυτά τα χρόνια σε δεκάδες χώρες. 

Εκφράζουμε λοιπόν, την διαμαρτυρία μας για την παρουσία του αεροπλανοφόρου αλλά και την απόβαση των Αμερικανών στην Αλεξανδρούπολη στα πλαίσια της άσκησης Defender 2021.  

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...