Στρατιώτης από Πρωτοκκλήσι Έβρου

Στρατιώτες στη Σάμο
Φώτο Αρχείου / Πηγή: Eurokinissi

Τη στιγμή που βρίσκονται σε διαδικασία επανέναρξης οι συζητήσεις μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας όσο αναφορά επικίνδυνες διευθετήσεις και συμβιβασμούς στη περιοχή την ίδια στιγμή οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις παραμένουν σε εγρήγορση και έτοιμες επιχειρησιακά. Είναι λοιπόν φανερό ότι πέρα από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο ακόμα και η ιμπεριαλιστική ειρήνη είναι με το πιστόλι στον κρόταφο και εγκυμονεί κινδύνους ανά πάσα ώρα και στιγμή για τους λαούς.

Αυτή ακριβώς τη στιγμή διάλεξε και ο Αμερικανός υπουργός εξωτερικών Μ. Πομπέο για να επισκεφθεί τη χώρα μας έτσι ώστε να διασφαλίσει την παραπέρα ανάσχεση της κινεζικής και ρωσικής επιρροής στη περιοχή και φυσικά με σκοπό να εξυπηρετηθούν οι ευρύτεροι ευρωατλαντικοί σχεδιασμοί στη περιοχή με την επανέναρξη των συζητήσεων Ελλάδας και Τουρκίας .

Ο λαός μας αλλά και όσοι υπηρετούμε στις ένοπλες δυνάμεις δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα απολύτως από τη παραπέρα εμπλοκή της χώρας μας στους σχεδιασμούς αυτούς, ίσα ίσα. Δε πρέπει να δείξουμε καμία εμπιστοσύνη στη πολιτική της κυβέρνηση που είναι πλήρως ευθυγραμμισμένη με αυτή των ΕΕ και ΝΑΤΟ. Τώρα πρέπει να διεκδικήσουμε την έξοδο της χώρας από αυτούς τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς που εγκυμονούν κινδύνους για τα κυριαρχικά μας δικαιώματα αλλά και την Ειρήνη στη περιοχή.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...