Στρατιώτης (ΠΒ): Η εναντίωση στον πόλεμο και την εμπλοκή της χώρας μας η μόνη πατριωτική στάση

Το Α/Κ πυροβόλο PzH 2000GR του ελληνικού Πυροβολικού - Στρατός - Ένοπλες Δυνάμεις
Το Α/Κ πυροβόλο PzH 2000GR του ελληνικού Πυροβολικού

Στέλνω αυτή την επιστολή για να δηλώσω την στήριξη και την αλληλεγγύη μου στον συνάδελφο μου που υπηρετεί στο 6ο ΕΤΕΘ στη Ρόδο και διώκεται διότι εξέφρασε, όπως είχε κάθε δικαίωμα, τις φιλειρηνικές απόψεις του ενάντια στο πόλεμο στην Ουκρανία και την εμπλοκή της χώρας μας.

Η στάση αυτή του συναδέλφου μας ενόχλησε και αναστάτωσε τα κυβερνητικά επιτελεία και τη διοίκηση της στρατιωτικής μονάδας του, γιατί εκφράζει αντίθεσή στην ασκούμενη πολιτική και τις επικίνδυνες για τον λαό μας στρατιωτικές επιλογές.

Εμάς όμως η στάση αυτή μας γεμίζει περηφάνια και αισιοδοξία γιατί είναι η μόνη πραγματικά πατριωτική στάση. Γιατί είναι η μόνη που αποκαλύπτει τους μεγάλους κινδύνους και την στοχοποίηση του ελληνικού λαού και των στρατιωτικών εγκαταστάσεων στις οποίες υπηρετούμε αλλά και τις συνέπειες της συμμετοχής μας στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία.

Ο συνάδελφος μας εκφράζοντας την αντίθεση του στη συμμετοχή της χώρας μας στις επεμβάσεις του ΝΑΤΟ έχει δίπλα του την πλειοψηφία του ελληνικού λαού και της νεολαίας και αυτό είναι που πραγματικά φοβούνται τα κυβερνητικά επιτελεία.

Κάθε στρατιώτης πρέπει να καταδικάσει άμεσα αυτή την απαράδεκτη προσπάθεια τρομοκράτησης και φίμωσης.
Να ανακληθεί τώρα η απαράδεκτη δίωξη σε βάρος του συναδέλφου μας.

Στρατιώτης Πυροβολικού, Βαξεβάνης Κυριάκος

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...