Super League: Βαθιά ανάσα με ανατροπή ο Ατρόμητος, 3-1 την Λαμία

EUROKINISSI

Ο Ατρόμητος βρέθηκε με την «πλάτη στον τοίχο» στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής με την Λαμία, αλλά κατάφερε με δύο γκολ του Κουλούρη στο β΄ μέρος (57΄ πεν. 70΄) και του Άλιμπεκ στο 88΄, να φέρει τα πάνω κάτω και να νικήσει με 3-1 τους Φθιωτούς, που είχαν προηγηθεί με τον Ελευθεριάδη στο 26΄. 

Οι Περιστεριώτες ήθελαν όσο τίποτε άλλο τη νίκη, προκειμένου να μείνουν ζωντανοί στη μάχη της παραμονής στην κατηγορία και παρότι δέχτηκαν την ψυχρολουσία πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου, βρήκαν τα αποθέματα να γυρίσουν το ματς και να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά από 6 αγώνες (τελευταία φορά που είχαν πανηγυρίσει ήταν στις 4 Δεκεμβρίου με τον Απόλλωνα και το 4-1) κι ενώ στο διάστημα αυτό είχαν μόλις μία ισοπαλία.

Οι φιλοξενούμενοι με καλύτερη ψυχολογία προηγήθηκαν στο 29΄ στην πρώτη τους οργανωμένη προσπάθεια. Μετά από εκτέλεση φάουλ και εντυπωσιακή απόκρουση του Γιαννιώτη σε κεφαλιά του Μαζουλουξή, ο Ελευθεριάδης πήρε το ριμπάουντ και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Η φάση εξετάστηκε και από το VAR, ωστόσο, διαπιστώθηκε πως δεν είχε προηγηθεί κάποια παράβαση και το γκολ μέτρησε κανονικά.

Στο β΄ μέρος οι γηπεδούχοι τα έπαιξαν όλα για όλα και δικαιώθηκαν. Αρχικά ισοφάρισαν στο 57΄ με το πέναλτι (χέρι του Τζανετόπουλου) του Κουλούρη, ο ίδιος παίκτης στο 70΄ έδωσε προβάδισμα στους Περιστεριώτες μετά από ασίστ του Σπιριντόνοβιτς και το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε στο 88΄ ο Αλιμπεκ με πλασέ.


Διαιτητής: Α. Ευαγγέλου
Κίτρινες: Κιβρακίδης – Βέλλιος, Τζανετόπουλος

Οι ενδεκάδες: 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας, Μαυρομάτης, Τζοβάρας, Χαρίσης, Έρλινγκμαρκ, Ναμπί (69΄ Αλιμπεκ), Ροτάριου (75΄ Κλωναρίδης), Μπεντινέλι (46΄ Σπιριντόνοβιτς), Κουλούρης (89΄ Ντένιτς)

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Τζανετόπουλος, Μαζουλουξής, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκέντσογλου (46΄ Μπανγκουρα), Καραμάνος, Νούνιες (73΄ Τσούκαλος), Ελευθεριάδης (79΄ Τιρόνε), Βέλλιος (64΄ Νινούα)

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...