Συγκάλυψη της αλήθειας κι ανέγγιχτο το επικίνδυνο νομοθετικό πλαίσιο των υποκλοπών ΕΕ και κυβερνήσεων

Λευτέρης Νικολάου Αλαβάνος, Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ
Λευτέρης Νικολάου Αλαβάνος, Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ

Παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωκοινοβουλίου στις Βρυξέλλες για την υπόθεση των υποκλοπών και την επίσκεψη της PEGA στην Ελλάδα έκανε η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ.

Ο ευρωβουλευτής του Κόμματος, Λευτέρης Νικολάου-Αλαβάνος στην τοποθέτησή του υπογράμμισε τα παρακάτω:

«Μετά την επίσκεψη της επιτροπής PEGA του Ευρωκοινοβουλίου στην Αθήνα θέλουμε να σημειώσουμε ότι το σκάνδαλο των υποκλοπών παίρνει διαρκώς και μεγαλύτερες διαστάσεις.

Τα γεγονότα επιβεβαιώνουν τη θέση του ΚΚΕ, ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια μεθοδευμένη επιχείρηση συγκάλυψης της αλήθειας για το δυσώδες ευρωενωσιακό νομοθετικό πλαίσιο, που όλες οι αστικές κυβερνήσεις και τα αστικά κόμματα έχουν συνδιαμορφώσει. Αυτό το πλαίσιο επιτρέπει τη μαζική παρακολούθηση των πάντων, το φακέλωμα κάθε είδους από κράτη και μονοπώλια.

Η αντιπαράθεση ανάμεσα στη ΝΔ, το ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ και τις αντίστοιχες ευρωομάδες, διεξάγεται εν μέσω ξεκαθαρίσματος λογαριασμών επιχειρηματικών συμφερόντων κι αφήνει το επικίνδυνο νομοθετικό πλαίσιο απείραχτο. Οι δε εξαγγελίες του Έλληνα πρωθυπουργού για δήθεν «απαγόρευση» των λογισμικών παρακολούθησης προδιαγράφουν ακόμη μια επιχείρηση εξαπάτησης, αφού ουσιαστικά η χρήση τους θα νομιμοποιηθεί εκ νέου «υπό όρους και προϋποθέσεις».

Το ΚΚΕ αποκάλυψε και θα συνεχίσει να αποκαλύπτει την αλήθεια στο λαό. Το αντιδραστικό πλαίσιο ΕΕ, κράτους και  κυβερνήσεων, που θωρακίζει τη δικτατορία του κεφαλαίου, δεν διορθώνεται αλλά πρέπει να ανατραπεί από την λαϊκή παρέμβαση και δράση».

Ετικέτες: , ,

Δείτε ακόμα...