Συγκέντρωση μαθητών: Η αστυνομία καταγράφει με κάμερα ακόμα και ανήλικους μαθητές!

ΜΑΤ στα προπύλαια σε συγκέντρωση μαθητών και φοιτητών

Με κάμερα η αστυνομία καταγράφει ακόμα και ανήλικους μαθητές που διαδηλώνουν στα Προπύλαια διεκδικώντας την κάλυψη των ελλείψεων σε σχολεία!

Μετά την προσπάθεια τρομοκράτησης με αστυνομικό κλοιό γύρω από τη συγκέντρωση φοιτητών, μαθητών και γονιών γίνεται καταγραφή των διαδηλωτών μεταξύ των οποίων είναι και ανήλικοι μαθητές… 

Νωρίτερα, σήμερα, Δευτέρα 24 Οκτώβρη φοιτητές, μαθητές και γονείς είχαν συγκεντρωθεί στα Προπύλαια, στο πλαίσιο του συλλαλητηρίου που διοργάνωσαν, διεκδικώντας την κάλυψη των ελλείψεων σε σχολεία και σχολές.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν Φοιτητικοί Σύλλογοι και οι Σύλλογοι Οικοτρόφων Νέων Φοιτητικών Εστιών ΕΜΠ, Φοιτητικής Εστίας Αθηνών και Φοιτητικής Εστίας Πανεπιστημίου Αθηνών. Καλέσματα συμμετοχής στην κινητοποίηση έχουν απευθύνει η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας αλλά και η Ομοσπονδία Γονέων Αττικής.

Να σημειωθεί ακόμη πως από το βήμα της συγκέντρωσης καταγγέλθηκε η προσπάθεια τρομοκράτησης από την κυβέρνηση, που παρέταξε  ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις με ΜΑΤ στον χώρο του συλλαλητηρίου.

Δείτε ακόμα...