Σύλληψη γιατρού στην Αττική – Χορηγούσε σκευάσματα ντόπινγκ σε αθλητές

Περιπολικό της αστυνομίας - Άμεση Δράση
Πηγή: Eurokinissi

Στη σύλληψη μιας γιατρού στην Αττική που χορηγούσε σκευάσματα ντόπινγκ και άλλες μη εγκεκριμένες θεραπείες σε αθλητές, προχώρησε χθες Τρίτη, η αστυνομία.

Η γιατρός φέρεται να χορηγούσε τις εν λόγω θεραπείες τουλάχιστον από τον Μάρτιο του 2020 είτε στο χώρο των πελατών της, είτε στην οικία της.

Είχε μάλιστα δημιουργήσει και ιστοσελίδα στην οποία διαφήμιζε τα προϊόντα που προσέφερε, ενώ συστήσει και εταιρία με ανύπαρκτες, όπως διαπιστώθηκε, εγκαταστάσεις.

Μεταξύ άλλων υποσχόταν θεραπείες για αποκατάσταση τραυματισμών, ενίσχυση αθλητικών επιδόσεων, απώλεια βάρους, αύξηση της λίμπιντο και καταπολέμηση της γήρανσης.

Όπως διαπιστώθηκε τα σκευάσματα δεν ήταν γνήσια και έφεραν πλαστή ταινία γνησιότητας του ΕΟΦ, ενώ χρησιμοποιούσε και απαγορευμένες ουσίες από το εξωτερικό.

Κατά την έρευνα στο σπίτι της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος σκευασμάτων, τα οποία απεστάλησαν στον ΕΟΦ για εργαστηριακή εξέταση.

Κατασχέθηκε το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο θα αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για εξέταση.

Η συλληφθείσα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκε σε Ανακριτή.

Πηγή: CNN

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...