Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΚΚΕ με την Ένωση Στρατιωτικών Καστοριάς

Καστοριά
Καστοριά / Πηγή: Eurokinissi

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ πραγματοποίησε συνάντηση την Παρασκευή 26/11/2021 με το ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ αποτελούνταν από τον Θεόδωρο Γουλή, μέλος του τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ για τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις και τους Γιάννη Κανάτσιο και Κώστα Χατζηδαμιανό, μέλη του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

Από την Ένωση Στρατιωτικών συμμετείχαν ο Χρήστος Μαρινέλης, πρόεδρος της Ένωσης και της ΠΟΕΣ, ο Γεώργιος Σταυροθεόδωρος, αντιπροέδρος της Ένωσης και ο Σωτήριος Σαράντης, αναπληρωτής γραμματέας της Ένωσης.

Στη συνάντηση, η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα εν ενεργεία στελέχη των ενόπλων δυνάμεων της περιοχής. Πιο συγκεκριμένα οι εκπρόσωποι ανέδειξαν και παρουσίασαν την έλλειψη του δυναμικού που υπάρχει στην περιοχή κάτι που δημιουργεί πρόβλημα στην στελέχωση των μονάδων, την απλήρωτη υπηρεσία των υπερωριών, τα νυχτερινά. Ακόμα τονίστηκε ότι αναδεικνύουν το ζήτημα ότι δεν έχουν πληρωθεί τις περιπολίες του καλοκαιριού σε σχέση με την πυρασφάλεια. Ταυτόχρονα αναδείχτηκε η δράση της ένωσης το προηγούμενο διάστημα .

Από την πλευρά της αντιπροσωπείας έγινε γνωστό ότι, όπως το προηγούμενο διάστημα έτσι και τώρα, το ΚΚΕ θα αναδείξει αυτά τα προβλήματα και θα σταθεί δίπλα στις διεκδικήσεις τους.

Επίσης αναπτύχθηκαν από την πλευρά της αντιπροσωπείας οι θέσεις και διεκδικήσεις που προτάσσει το ΚΚΕ για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Ενώ έγινε αναφορά στις γεωπολιτικές εξελίξεις που υπάρχουν στην περιοχή και τις θέσεις του ΚΚΕ γύρω από την συμφωνία της Ελλάδας με την Γαλλία και την Ελληνοαμερικάνικη συμφωνία οι οποίες είναι επικίνδυνες για τον λαό μας.

Τέλος αναδείχθηκε η προσπάθεια που κάνει το Κόμμα αυτό το διάστημα μέσα από διάφορες δράσεις με το κάλεσμα για αγωνιστική συμπόρευση του λαού με το ΚΚΕ.

Δείτε ακόμα...