Συνάντηση με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς

Αντιπροσωπεία της  Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ πραγματοποίησε συνάντηση με την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Η αντιπροσωπεία του Κόμματος αποτελούνταν από τον Θανάση Χαστά, Γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ και τον Γιάννη Κανάτσιο, Γραμματέα της Τομεακής Επιτροπής Καστοριάς – Βοΐου.

Στη συνάντηση, η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα εν ενεργεία στελέχη των ενόπλων δυνάμεων της περιοχής όπου δόθηκε και σχετικό υπόμνημα. Τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε τοπικό επίπεδο σήμερα είναι η εκτέλεση της ετήσιας υγειονομικής τους εξέτασης στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως το οποίο απέχει 203 χιλιόμετρα από την πόλη της Καστοριάς, η ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης στα Στρατιωτικά Οικήματα Αξιωματικών– Στρατιωτικά Οικήματα Μονίμων Υπαξιωματικών– Στρατιωτικά Οικήματα Επαγγελματιών Οπλιτών της περιοχής, η μη χορήγηση του επιδόματος παραμεθορίου στους υπηρετούντες στο 15ο Σύνταγμα Πεζικού. Ακόμη, υπήρξε ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις της Ένωσης το επόμενο διάστημα.

Από την πλευρά της αντιπροσωπείας έγινε γνωστό ότι όπως το προηγούμενο διάστημα έτσι και τώρα το ΚΚΕ θα αναδείξει αυτά τα προβλήματα και θα σταθεί στις διεκδικήσεις τους.

Ακόμη αναπτύχθηκαν από την πλευρά της αντιπροσωπείας οι θέσεις και διεκδικήσεις που προτάσσει το ΚΚΕ για την αντιμετώπιση της πανδημίας . Ταυτόχρονα έγινε αναφορά στις γεωπολιτικές εξελίξεις που υπάρχουν στην περιοχή και τις θέσεις του ΚΚΕ.

Δείτε ακόμα...