Συνάντηση του Δημ. Κουτσούμπα με εκπροσώπους Ομοσπονδιών εργαζομένων και σωματείων

ΚΚΕ - Περισσός
Φώτο Αρχείου / Η έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό – Αττική

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε σήμερα πριν το μεγάλο συλλαλητήριο, στα γραφεία του κόμματος στη Βουλή με εκπροσώπους από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενέργειας (ΠΟΕ), την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου (ΠΟΕΜ), την Ομοσπονδία Εργατοϋπαλλήλων Χημικής Βιομηχανίας Ελλάδος (ΟΕΧΒΕ), την Ομοσπονδία Μεταλλωρύχων Ελλάδος (ΟΜΕ) και Σωματείων από τα ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΒΑΛΑΣ, τη ΛΑΡΚΟ, τα ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΚΑΒΑΛΑΣ, την COSCO.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας καλωσορίζοντας τους εκπροσώπους των Ομοσπονδιών και των Σωματείων τόνισε πως: “Εμείς δεν υποστηρίζουμε γενικά τα αιτήματά σας, μέσα στη Βουλή και τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, αλλά και έξω στο δρόμο. Δηλαδή, η κατεύθυνση που έχουμε δώσει είναι όλες οι δυνάμεις να βρίσκονται έξω, στους δρόμους του αγώνα μαζί σας, γιατί στηρίζουμε τα αιτήματά σας.

Άλλωστε εσείς είστε, όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά, η ναυαρχίδα της ελληνικής βιομηχανίας. Είτε πάρουμε τα πετρέλαια, τα λιπάσματα, το σιδηρονικέλιο της ΛΑΡΚΟ, τα Ναυπηγεία, το Λιμάνι της COSCO, τα αμυντικά συστήματα και την ελληνική αμυντική βιομηχανία, αυτό που εκπροσωπείτε είναι η ελληνική βιομηχανία, αυτό που λέμε παραγωγικές δυνατότητες της χώρας, που βασικά είναι το εργατικό, το τεχνικό προσωπικό, όλοι εσείς δηλαδή, οι εργαζόμενοι που παράγετε αυτό τον πλούτο. Και θα μπορούσατε να ζήσετε ανθρώπινα, όχι μόνο εσείς και οι οικογένειές σας, αλλά όλη η κοινωνία, όλη η Ελλάδα, μέσα από την παραγωγή που βγάζετε”.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...