Συνάντηση του Δημήτρη Κουτσούμπα με την επιτροπή πυρόπληκτων και με το ΔΣ της Κοινότητας Σουλίου

Συνάντηση του Δημήτρη Κουτσούμπα με την επιτροπή πυρόπληκτων και με το ΔΣ της Κοινότητας Σουλίου

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας πραγματοποίησε συνάντηση, στο Κοινοτικό Γραφείο Σουλίου, για τα προβλήματα των πληγέντων από τις πρόσφατες φυσικές καταστροφές. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι Κώστας Πελετίδης, Δήμαρχος Πάτρας, Μ. Αναστασίου, Αντιδήμαρχος Πάτρας, Γ. Σπυρόπουλος, Πρόεδρος της Κοινότητας Σουλίου, Κ. Κεπενός, Τοπικός Σύμβουλος Σουλίου, Β. Λάζος, εκ μέρους της Επιτροπής Πυροπλήκτων και Δ. Δημόπουλος, Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ελικίστρας.

Μετά το τέλος της συνάντησης, σε ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τα ζητήματα που αφορούν τις αποζημιώσεις στους πυρόπληκτους και πως θα αναδείξει το Κόμμα, το θέμα ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας απάντησε:

“Δυστυχώς, όπως με ενημέρωσαν οι κάτοικοι, δεν έχει γίνει τίποτα επί τις ουσίας. Οι αποζημιώσεις εκκρεμούν. Εμείς θα παλέψουμε να δοθούν 100% αποζημιώσεις για όλες τις ζημιές, χωρίς όρους και προϋποθέσεις και να γίνουν αντιπλημμυρικά, αντιδιαβρωτικά έργα, αντιπυρικά και αντισεισμικά, γιατί πρέπει να θωρακιστεί ο τόπος για να μη θρηνούμε ζωές, χαμένες περιουσίες, καμένα σπίτια, χωράφια και παραγωγή κατεστραμμένη. Απ’ αυτή τη σκοπιά είμαστε στο πλευρό των κατοίκων. Θα προωθήσουμε τα ζητήματα και μέσα στη Βουλή και παντού στους αγώνες. Ήδη συντονίζονται όλες οι πυρόπληκτες, οι πλημμυροπαθείς περιοχές, οι κάτοικοι με τις Συντονιστικές Επιτροπές Αγώνα. Θα πρέπει να οργανώσουν την πάλη τους, μαζί με τη διεκδίκηση και την πίεση που θα ασκήσουμε κι εμείς ως ΚΚΕ, ώστε να επιλυθούν αυτά τα προβλήματα”.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...