Συνάντηση του ΚΚΕ με αντιπροσωπεία αδιόριστων επιτυχόντων εκπαιδευτικών στον ΑΣΕΠ

ΚΚΕ Περισσός
Πηγή: Eurokinissi

Αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, αποτελούμενη από τον Κυριάκο Ιωαννίδη, μέλος της ΚΕ και υπεύθυνο του Τμήματος Παιδείας και Έρευνας και τον Ανδρέα Καργόπουλο, στέλεχος του ΚΚΕ και μέλος του ΔΣ της ΟΛΜΕ, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία εκπαιδευτικών επιτυχόντων των γραπτών διαγωνισμών ΑΣΕΠ 2004, 2006, 2008, δικαιωθέντων με αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, αποτελούμενη από τις Σοφία Αλεξοπούλου και Ιωάννα Κουρτίδου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το γεγονός ότι οι εν λόγω αδιόριστοι επιτυχόντες εκπαιδευτικοί, αν και δικαιώνονται από τις αποφάσεις του ΣτΕ με αμετάκλητες αποφάσεις, αυτές δεν εκτελούνται από την κυβέρνηση.

Το ΚΚΕ εξέφρασε την πρόθεσή του να στηρίξει το δίκαιο αίτημα των εκπαιδευτικών, προχωρώντας σε κοινοβουλευτική παρέμβαση, όπως έχει κάνει και για αντίστοιχες κατηγορίες εργαζομένων και εκπαιδευτικών.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...