Συνεχίστηκαν την Πέμπτη οι επισκέψεις του ΚΚΕ σε πυροσβεστικές υπηρεσίες

Επισκέψεις του ΚΚΕ σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες

Συνεχίστηκαν την Πέμπτη 12 Γενάρη οι επισκέψεις του ΚΚΕ σε πυροσβεστικές υπηρεσίες όπως τον 5ο Π.Σ Αθηνών (Καλλιθέα), που επισκέφθηκε ο Xρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, τον 6ο Π.Σ Αθηνών (Μενίδι), που επισκέφθηκε Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

Ο Βαγγέλης Ευαγγελόπουλος μέλος Γραφείου περιοχής Α.Μ.Θ επισκέφθηκε τους Π.Υ Κομοτηνής, Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ιάσμου, Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σαπών, Π.Υ Κομοτηνής, και ο Βακράτσας Νίκος μέλος της Ε.Π Θεσσαλίας του ΚΚΕ, τον Π.Σ. Ελασσάνας.

Στη συζήτηση με το προσωπικό τα στελέχη του ΚΚΕ ανέλυσαν στους πυροσβέστες τις θέσεις του ΚΚΕ για τις πολιτικές εξελίξεις και τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές. Τα στελέχη του κόμματος αναφέρθηκαν στις δεκάδες ερωτήσεις και επερωτήσεις του κόμματος για τα προβλήματα των πυροσβεστών τα οποία η κυβέρνηση δεν .ικανοποιεί

Οι πυροσβέστες έθεσαν τους προβληματισμούς τους για την επιδεινούμενη αντιλαϊκή πολιτική που αύξησε την απλήρωτη εργασία με την αντικατάσταση της αμοιβής της υπερεργασίας με ρεπό, την κατάργηση 13ου και 14ου μισθού, την τεράστια έλλειψη μέσων προστασίας, αλλά και την ακρίβεια στα προϊόντα πρώτης ανάγκης, την ενεργειακή φτώχεια κλπ.

Αναφέρθηκαν σε προβλήματα που διαιωνίζονται όπως κατάσταση κτηριακών εγκαταστάσεων που είναι παμπάλαιας κατασκευής και τα τεράστια προβλήματα σε υλικοτεχνική υποδομή και προσωπικό στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...