Συνεχίζονται σήμερα οι επισκέψεις του ΚΚΕ σε Πυροσβεστικούς Σταθμούς

Από επίσκεψη του ΚΚΕ σε Πυροσβεστικού Σταθμούς

Συνεχίστηκαν και την Τρίτη 10 Γενάρη οι επισκέψεις του ΚΚΕ σε πυροσβεστικές υπηρεσίες όπως στον 10ο Π.Σ Αθηνών ο Xρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής, στον 3ο Π.Σ Πειραιά η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

Επίσης επισκέψεις πραγματοποιήθηκαν στον 3ο Π.Σ. Βιομηχανικής περιοχής Λάρισας και στην ΕΜΑΚ απο τον Τάσο Τσαπλέ μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας και στον Π.Σ. Καρδίτσας, από τον Εκτορα Γάζο, μέλος της ΕΠ Θεσσαλίας.

Στη συνάντηση με το προσωπικό, η αντιπροσωπεία του Κόμματος ανέλυσε τις πολιτικές εξελίξεις, τις θέσεις του ΚΚΕ ενόψει τον επικείμενων βουλευτικών εκλογών.

Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ επεσήμανε στους πυροσβέστες το έντονο ενδιαφέρον του, σε ότι αφορά τα προβλήματα του προσωπικού και τις διεκδικήσεις του. Επίσης το ΚΚΕ έχει καταθέσει τεράστιο αριθμό σχετικών ερωτήσεων προς την κυβέρνηση τόσο της ΝΔ όσο και προηγούμενα του ΣΥΡΙΖΑ .

Κατά τις επισκέψεις και τις συζητήσεις που έγιναν επιβεβαιώθηκε η ανάγκη διεκδίκησης, όλων των ζητημάτων που απασχολούν το προσωπικό του ΠΣ για τη μονιμοποίηση 5ετών και εποχικών πυροσβεστών, καθώς και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού στο Π.Σ., κατάργηση του νόμου 4662/2020, ένταξη στα ΒΑΕ, εφαρμογή της νομοθεσίας για την Προστασία της Υγείας και της Ασφάλειας στην Εργασία, αύξηση της κρατικής χρηματοδότησης από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Για αύριο Τετάρτη έχουν προγραμματιστεί να επισκεφθούν κλιμάκια του ΚΚΕ τις παρακάτω Πυροσβεστικές Υπηρεσίες: 7ος Π.Σ Αθηνών (Δάφνη), 8ος Π.Σ Αθηνών (Ελληνικό) Π.Υ Λαυρίου, Πυροσβεστική Ακαδημία,

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...