Σύνοδος Άμυνας ΝΑΤΟ: Συνάντηση και συνομιλία είχαν οι Παναγιωτόπουλος και Ακάρ

Συνάντηση ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου με τον ΥΠΑΜ Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ στο Περιθώριο της Υπουργικής Συνόδου του ΝΑΤΟ. Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021.
Φώτο αρχείου / Συνάντηση ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου με τον ΥΠΑΜ Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ στο Περιθώριο της Υπουργικής Συνόδου του ΝΑΤΟ. Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021. (ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ / EUROKINISSI)

Συνάντηση και συνομιλία είχαν στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ οι υπουργοί Άμυνας της Ελλάδας και της Τουρκίας Νίκος Παναγιωτόπουλος και Χουλουσί Ακάρ.

Αμέσως μετά την οικογενειακή φωτογραφία στη Σύνοδο των Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ, στις Βρυξέλλες οι δυο υπουργοί συνομίλησαν για περίπου πέντε λεπτά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο  Νίκος Παναγιωτόπουλος είπε στον Τούρκο ομόλογό του πως «δεν μπορούμε να πάμε έτσι» και ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι πάντα υπέρ των διαύλων επικοινωνίας.  

Επίσης, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Νίκος Παναγιωτόπουλος είπε ότι για να γίνουν βήματα μπροστά πρέπει να σταματήσεις οι εντάσεις, οι παραβιάσεις και οι λεκτικές επιθέσεις.

Δεν έχει γίνει γνωστό τι ειπώθηκε από την πλευρά του Χουλουσί Ακάρ. 

Δείτε ακόμα...