Συντυχάκης: “Το ΚΚΕ θα δώσει τη μάχη σε όλα τα επίπεδα για να βρει ο λαός λύτρωση από την καπιταλιστική βαρβαρότητα “

Το ΚΚΕ είναι εδώ θα δώσει τη μάχη σε όλα τα επίπεδα για να βρει ο λαός λύτρωση από την καπιταλιστική βαρβαρότητα, τόνισε ο Μανώλης Συντυχάκης, βουλευτής του ΚΚΕ, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου 27 Φλεβάρη σε εκπομπή της ΕΡΑ Α’ Πρόγραμμα.

Μπροστά και στο 21ο συνέδριο του ΚΚΕ, το ζητούμενο και εκεί επικεντρώνουμε, επεσήμανε, είναι η διαμόρφωση των όρων και των προϋποθέσεων για ένα ισχυρό ΚΚΕ που θα συμβάλει σε μια πλατιά κοινωνική συμμαχία ενάντια στην ασκούμενη αντιλαϊκή πολιτική και παράλληλα θα βάλει τις βάσεις και θα παλέψει για μια νέα κοινωνία τη σοσιαλιστική που θα απαλλάξει την εργατική τάξη και το λαό από την καπιταλιστική βαρβαρότητα.

Αναφορικά με την συμπλήρωση ενός χρόνου από την πανδημία στη χώρα μας ο Μ. Συντυχάκης, ανάφερε ότι η πραγματική διασπορά του ιού γίνεται στους χώρους δουλειάς όπου οι εργαζόμενοι έχουν αφεθεί στην τύχη τους με ευθύνη της κυβέρνησης. Όσο η κυβέρνηση, συνέχισε, αγνοεί αυτό τον παράγοντα, καμία παράταση lockdown δεν μπορεί να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά την πανδημία. Παράλληλα, υπογράμμισε η κυβέρνηση με «φερετζέ» την πανδημία, πέρασε ένα αρμαγεδώνα αντιλαϊκών μέτρων, ενώ κατέληξε σημειώνοντας ότι συνολικά στον καπιταλιστικό κόσμο οι κυβερνήσεις δεν ενίσχυσαν τα δημόσια συστήματα υγείας έτσι ώστε να είναι αποτελεσματικά στην πανδημία.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...