Συσκέψεις και συγκεντρώσεις ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο

Αφίσα ΚΚΕ για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στην Ουκρανία

Συσκέψεις διοργανώνουν τις επόμενες μέρες οι Κομματικές Οργανώσεις της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ με σύνθημα «Συναγερμός – Οχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο – Να σταματήσει κάθε εμπλοκή της Ελλάδας – Να κλείσουν οι βάσεις των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ». Συγκεκριμένα:

Συσκέψεις – Συγκεντρώσεις

  • Το Σάββατο 19 Μάρτη

— Στις 4 μ.μ., οι ΚΟ Ηθοποιών και θεατρολογίας καλούν σε σύσκεψη στο θέατρο «Τζένη Καρέζη» με θέμα: «Πολιτισμός ή βαρβαρότητα». Συζήτηση με αφορμή τις σφοδρές εξελίξεις στην Ουκρανία και την εργαλείοποίηση του πολιτισμού. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Κουφαλάκος, μέλος του ΤΓ Καλλιτεχνών

— Στις 6.30 μ.μ., οι ΤΟ Πειραιά και Μεταφορών της ΚΟΑ καλούν σε εκδήλωση στο Παλαιό Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πειραιά (Καραολή και Δημητρίου 80). Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ.

— Στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟ και οι ΟΒ Αγ. Αναργύρων – Καματερού, καλούν σε συγκέντρωση στο 1ο Λύκειο Αγ. Αναργύρων (Σύρου & Παπάγου 1). Θα μιλήσει ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ.

— Στις 7.30 μ.μ., οι ΚΟ Αιγάλεω καλούν σε εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο «Γ. Ρίτσος», (Κουντουριώτου 22, Αιγάλεω). Θα μιλήσει ο Θέμης Γκιώνης, μέλος του ΠΓ.

— Στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟ Περιστερίου καλούν σε συγκέντρωση στο Θέατρο Πολιτών (Τεγέας και Μονής Δαμάστας, Περιστέρι). Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

— Στις 6.30 μ.μ., η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Κέντρου καλεί σε εκδήλωση στο Στέκι Πολιτισμού & Νεανικής Δημιουργίας της ΚΝΕ (Τροίας 36, Βικτώρια), με θέμα «Αν όλα τα παιδιά της γης πιάναν γερά τα χέρια…». Υψώνουμε τείχος προστασίας στους μαθητές μας ενάντια στον πόλεμο, τον ρατσισμό, την εκμετάλλευση». Θα μιλήσει η Κωνσταντίνα Τσιουπρά, γραμματέας της ΤΕ Εκπαιδευτικών.

  • Την Κυριακή 20 Μάρτη

— Η ΤΟ Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής της ΚΟ Αττικής καλεί σε εκδήλωση με θέμα «Στα τύμπανα του πολέμου που ξαναχτυπούν… δύναμη και ελπίδα η πάλη των λαών», στις 12 μ., στο Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος» (Θηβών 245,Νίκαια). Θα μιλήσει ο Λευτέρης Νικολάου Αλαβάνος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικό αφηγηματικό δρώμενο.

— Στις 11.30 π.μ., οι ΚΟ Βύρωνα καλούν σε συγκέντρωση στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Ταπητουργείου) στον Βύρωνα. Θα μιλήσει ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ και βουλευτής του Κόμματος.

— Στις 6 μ.μ., η ΚΟΒ Εκπαιδευτικών Μεσογείων – Λαυρεωτικής καλεί σε σύσκεψη στο 1ο ΓΕΛ Παλλήνης (16ο χλμ Λ. Μαραθώνος), με θέμα «Μιλάμε στους μαθητές μας για τον ρατσισμό και τον πόλεμο». Θα παρουσιαστούν διδακτικές προσεγγίσεις. Θα μιλήσει η Βαγγελιώ Πλατανιά μέλος της ΚΕΟΕ.

— Στις 10.30 π.μ. οι ΚΟΒ ΜΜΕ, «Ριζοσπάστη» και «902» διοργανώνουν σύσκεψη με θέμα «Ιμπεριαλιστικός πόλεμος και προπαγάνδα» στην αίθουσα Λογιστών (Κάνιγγος 27). Θα μιλήσει ο Περικλής Κουρμούλης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

  • Τη Δευτέρα 28 Μάρτη

— Στις 6 μ.μ., η ΚΟΒ Alpha Bank του ΚΚΕ καλεί σε σύσκεψη – εκδήλωση στον πολυχώρο «Εκστάν» (Καυταντζόγλου 5, Πατήσια) με ομιλητή τον Αρη Ευαγγελίδη, μέλος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ του ΚΚΕ. Θ’ ακολουθήσει καλλιτεχνικό αφιέρωμα ενάντια στον πόλεμο. 

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...