Τα ψέματα της εφημερίδας “ΠΡΙΝ”

Φρεγάτες Ψαρά (F454) και Κουντουριώτης (F462) σε συνεκπαίδευση με την SNMG2 δυτικά της Κρήτης - Μάρτιος 2021
Φώτο αρχείου / Φρεγάτες Ψαρά (F454) και Κουντουριώτης (F462) σε συνεκπαίδευση με την SNMG2 δυτικά της Κρήτης – Μάρτιος 2021 / Πηγή: Eurokinissi

Στην εφημερίδα “ΠΡΙΝ” (27-28 Μάρτη), γράφτηκε ότι το ΚΚΕ σχετικά με το συνέδριό του, στο θέμα των ελληνοτουρκικών σχέσεων επαναλαμβάνει τη μονομερή κριτική στην “τουρκική επιθετικότητα”.

Πρόκειται ΓΙΑ ΨΕΜΑ, που βγάζει μάτι. Αντίθετα με αυτά τα ψέματα, που διαδίδει το “ΠΡΙΝ”, οι θέσεις του ΚΚΕ αναφέρουν στο Δεύτερο κείμενο στη σελίδα 17 στη θέση 15:

“Η επιθετικότητα της ελληνικής αστικής τάξης εκδηλώνεται και µε την αποστολή ελληνικών στρατιωτικών δυνάµεων σε δεκάδες ιµπεριαλιστικές αποστολές στο εξωτερικό. Με τις πρόσφατες κυβερνητικές αποφάσεις αποστέλλεται το πυραυλικό σύστηνα Patriot στη Σαουδική Αραβία µε ανάλογο στρατιωτικό προσωπικό. Η Ελλάδα συμμετέχει µε στρατιωτικές δυνάµεις και πολιτικό προσωπικό στη Λιβύη. Πολεμικά πλοία περιπολούν στα Στενά του Ορµούζ, στον Περσικό Κόλπο, ενώ έχει τεθεί στο τραπέζι αποστολή στο Μάλι, όπου πολεµούν γαλλικές και πολυεθνικές δυνάμεις. Αποτελεί πρόκληση η προσπάθεια δικαιολόγησης των αποστολών ελληνικών δυνάµεων στο εξωτερικό, που στηρίζουν όλα τα αστικά κόµµατα µε πρωταγωνιστές την κυβέρνηση της ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ, µε την επίκληση σχετικών αποφάσεων του ΟΗΕ, της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.”

Τα ψέμματα έχουν κοντά ποδάρια.

Αντίθετα από αυτά που γράφει το “ΠΡΙΝ”, με τα ίδια τα κείμενά του το ΚΚΕ, αποδεικνύει ότι κάνει κριτική στην αστική τάξη της Ελλάδας και στην ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ.

Καλούμε γι΄ αυτό τον απλό νέο κόσμο, όχι αυτούς που γράφουν ψέματα, να βγάλει συμπεράσματα.

Ιδιαίτερα τους νέους που ακολουθούν το ΝΑΡ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, να συμπορευτούν με το ΚΚΕ, που λέει την αλήθεια και δίνει ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ στον αγώνα του λαού και της νεολαίας.

Ο Μαρκόνης

Δείτε ακόμα...