Θ. Κωτσαντής: Επικίνδυνη η τοποθέτηση ΝΑΤΟικού οπλισμού δίπλα σε κατοικημένες περιοχές

Θοδωρής Κωτσαντής κκε

Τους σοβαρούς κινδύνους από την τοποθέτηση στρατιωτικού οπλισμού σε υποδομές δίπλα σε κατοικημένες περιοχές, όπως είναι το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, από το οποίο μεταφέρεται ΝΑΤΟικός οπλισμός, επισήμανε με αφορμή τις εκρήξεις στη Νέα Αγχίαλο ο Θοδωρής Κωτσαντής, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στον «ΑΝΤ1».

Αναφερόμενος στις πυρκαγιές έκανε λόγο για μια εγκληματική πολιτική που διαχρονικά εφάρμοσαν όλες οι κυβερνήσεις, ενώ για τα περί κλιματικής αλλαγής έκανε λόγο για προσπάθεια της κυβέρνησης της ΝΔ να βρει άλλοθι για να κρύψει τις ευθύνες της, προσθέτοντας ότι δεν ευθύνεται η κλιματική αλλαγή για τα χιλιάδες κενά στην Πυροσβεστική και στα Δασαρχεία. 

Για την ακρίβεια τόνισε ότι πρέπει να υπάρχει οργανωμένος συλλογικός αγώνας για να πληρώσουν οι λίγοι, να φορολογηθεί το μεγάλο κεφάλαιο, να καταργηθούν οι έμμεσοι φόροι σε τρόφιμα και καύσιμα. 

Αναφέρθηκε ακόμα στους πλειστηριασμούς λαϊκών σπιτιών που συνεχίζονται και στους αγώνες για την προστασία τους που ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε ιδιώνυμο αδίκημα και στην κοινή στήριξη υποψήφιων στις τοπικές εκλογές από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ. 

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...