Θ. Κωτσαντής: Η νέα γενιά να κάνει τη διαφορά και στις βουλευτικές εκλογές δυναμώνοντας το ΚΚΕ

Θοδωρής Κωτσαντής, γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ
Θοδωρής Κωτσαντής, γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ

Η νέα γενιά να κάνει τη διαφορά και στις βουλευτικές εκλογές, με κριτήριο τις ανάγκες και τα όνειρά της, να δυναμώσει το ΚΚΕ, τόνισε ο Θοδωρής Κωτσαντής, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας του ΚΚΕ, αναφερόμενος στην πρωτιά για δεύτερη χρονιά της «Πανσπουδαστικής» στις φοιτητικές εκλογές, μιλώντας πρωί της Πέμπτης 11 Μάη στην ΕΡΑ. 

Κάλεσε τη ΔΑΠ, την κυβερνητική φοιτητική παράταξη, να παραδεχθεί την ήττα και να μην είναι σε πανικό, προσθέτοντας ότι γελάει ο κόσμος με τα αποτελέσματα που δίνει αφού π.χ. στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο που υπάρχουν 9 Φοιτητικοί Σύλλογοι δίνει αποτέλεσμα μόνο από 1 Σύλλογο εξαφανίζοντας πάνω από 2.000 ψηφίσαντες φοιτητές.

Δεν αλλοιώνεται το μήνυμα καταδίκης της κυβερνητικής πολιτικής και της διεκδίκησης για τις ανάγκες τους που έστειλαν οι φοιτητές, υπογράμμισε ο Θ. Κωτσαντής.

Τόνισε ότι χωρίς τον λαό δεν υπάρχει λύση, μόνο ο λαός σώζει τον λαό στο δρόμο της ανατροπής και ένας δυνατός λαός με δυνατό ΚΚΕ μπορεί να βάζει εμπόδια και να ανατρέπει αντιλαϊκούς νόμους. Σημείωσε ότι το ΚΚΕ έχει πρόγραμμα διακυβέρνησης και εξουσίας και όταν το επιλέξει ο λαός, το Κόμμα είναι έτοιμο να αναλάβει την ευθύνη μαζί με τον λαό.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...