Θ. Κωτσαντής: Οι νέοι στις εκλογές να επιλέξουν για τη ζωή τους, κόντρα στα κέρδη των λίγων, ψηφίζοντας ΚΚΕ

Θοδωρής Κωτσαντής ΚΚΕ

Οι νέοι θέλουν σταθερότητα στη ζωή τους, σταθερή δουλειά με δικαιώματα, δημόσιες και δωρεάν σπουδές, να ζουν σε δικό τους σπίτι και γι’ αυτό τους καλούμε να κάνουν περήφανη επιλογή στις εκλογές ψηφίζοντας ΚΚΕ για να δυναμώσουν οι αγώνες για τη ζωή και όχι για τα κέρδη των λίγων, τόνισε ο Θοδωρής Κωτσαντής, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος βουλευτής Επικρατείας, μιλώντας το βράδυ της Κυριακής στον «Alpha».

Ξεκαθάρισε ότι ψήφος εμπιστοσύνης ή ανοχής δίνεται από κόμματα που έχουν προγραμματικές συγκλίσεις, όπως έχουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, και γι’ αυτό μπορούν να σχηματίσουν την επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση, την οποία το ΚΚΕ μαζί με τον λαό θα αντιπαλέψει.

Ακόμα, ο Θ. Κωτσαντής απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ και τα …κελεύσματά του περί «προοδευτικής» διακυβέρνησης, υπογράμμισε ότι η η ΝΑΤΟική σημαία και η Αριστερά δεν πάνε μαζί και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιλέξει την πρώτη.

Σχετικά με τις εκλογές στην Τουρκία επισήμανε ότι ο τουρκικός λαός θα συνεχίσει να υποφέρει από φτώχεια, ενώ υπάρχουν ακόμα ξεριζωμένοι από τον σεισμό την ώρα που τα τουρκικά μονοπώλια θησαυρίζουν. Επίσης σημείωσε ότι δεν θα αλλάξει η εξωτερική πολιτική της τουρκικής αστικής τάξης που έχει στόχο τη γεωπολιτική αναβάθμισή της, αμφισβητώντας δικαιώματα και κυριαρχία της Ελλάδας, με κατεύθυνση τη συνδιαχείριση. Την ίδια ώρα ανέφερε ότι το ΝΑΤΟ τροφοδοτεί την τουρκική προκλητικότητα με γκριζάρισμα ζωνών για να την τραβήξει μακριά από την επιρροή της Ρωσίας.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...