Θ. Κωτσαντής: Ό,τι και να κάνουν, δεν μπορούν να κρύψουν τις εγκληματικές ευθύνες ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ

κωτσαντης κκε

Ό,τι και να κάνουν δεν μπορούν να κρύψουν τις εγκληματικές ευθύνες ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, είναι θλιβερό το πινγκ – πονγκ των ευθυνών που προκαλεί και αυξάνει την οργή της νεολαίας, τόνισε ο Θοδωρής Κωτσαντής, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ και υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του ΚΚΕ, μιλώντας το πρωί της Τρίτης στην ΕΡΤ1 για το έγκλημα στα Τέμπη.

Σημείωσε πως δεκάδες χιλιάδες λαού και νεολαίας είναι στον δρόμο για την αλήθεια, για να μη συγκαλυφθεί το προδιαγεγραμμένο έγκλημα και αυτή η οργανωμένη πάλη είναι η μόνη εγγύηση για να φτάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο. Όπως είπε, η πολιτική της «απελευθέρωσης» της ΕΕ, που οδήγησε στο «σπάσιμο» του ΟΣΕ για να πουληθεί το κερδοφόρο τμήμα και να μεταφερθεί στις πλάτες του λαού το ζημιογόνο, είναι υπεύθυνη για το έγκλημα και αυτή την πολιτική την υπηρέτησαν όλες οι κυβερνήσεις.

Πρόσθεσε ότι το σημερινό κράτος των επενδυτών και των αγορών είναι συνυπεύθυνο μαζί με την ιδιωτική εταιρεία για αυτό το έγκλημα και πως απαιτείται ενιαίος κρατικός φορέας μεταφορών με ριζικές αλλαγές στο κράτος, με κεντρικό σχεδιασμό, για να είναι οι μεταφορές κοινωνικό αγαθό, διότι όσο είναι εμπόρευμα η ασφάλεια θα θεωρείται κόστος!

Ξεκινώντας μίλησε για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη τονίζοντας ότι το «ποτέ ξανά» πρέπει να γίνει πράξη κόντρα στον εμπορευματοποιημένο αθλητισμό.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...