Θ. Παφίλης: Απάνθρωπο μέτρο η απλήρωτη υπερωρία

Απάνθρωπο μέτρο χαρακτήρισε την απλήρωτη υπερωρία για τους εργαζόμενους που ήταν σε καραντίνα ο Θανάσης Παφίλης κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο που περιλαμβάνει Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για την πανδημία.

Σημείωσε ότι δεν φταίνε οι εργαζόμενοι για την νέα αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού αλλά η κυβέρνηση που για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των μεγαλοξενοδόχων, των εφοπλιστών και των επιχειρηματικών ομίλων στις Μεταφορές προσάρμοσε ανάλογα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

«Τι απαντάτε στους συγγενείς και στα θύματα;» ρώτησε τους κυβερνώντες ο Θανάσης Παφίλης για τους νεκρούς στα γηροκομεία και για τα κρούσματα σε χώρους εργασίας, όπως έγινε στα Γιαννιτσά. Σημείωσε πως η αύξηση των κρουσμάτων φέρει την υπογραφή της κυβέρνησης.

Σχολιάζοντας τα περί αυτοπεποίθησης που λανσάρει επικοινωνιακά η κυβέρνηση τόνισε ότι αυτοπεποίθηση νιώθουν οι μεγαλοκαρχαρίες με τον πακτωλό χρημάτων που τους δίνεται, όχι οι εργαζόμενοι που θα δουν κουτσουρεμένο το επίδομα Χριστουγέννων, που καλούνται να ζήσουν με 500 ευρώ εάν δούλεψαν διότι πολλοί στον Τουρισμό δεν δούλεψαν καθόλου.

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...