Θ. Παφίλης: Δυνατό ΚΚΕ για να δυναμώσει το κίνημα, για να ανοίξει ο δρόμος για μια άλλη πορεία

Παφίλης

«Εμείς το λαό και τη νεολαία δεν τους θέλουμε στην εξέδρα, τους θέλουμε να μπουν στο γήπεδο που είναι ο καθημερινός αγώνας», τόνισε ο Θανάσης Παφίλης, επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κόμματος. 

Μιλώντας στο «Πρώτο Πρόγραμμα» της ΕΡΑ, υπογράμμισε ότι χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ «γιατί την άλλη μέρα θα είναι δίπλα» στο λαό, για «να δυναμώσει το κίνημα και οι διεκδικήσεις του», για «να ανοίξει ο δρόμος για μια άλλη πορεία».

Ο Θανάσης Παφίλης υπογράμμισε πως «κάθε κυβέρνηση που βγαίνει, είναι χειρότερη από την προηγούμενη», γι’ αυτό το δίλημμα των εκλογών «είναι ισχυρός λαός με ισχυρό ΚΚΕ ή ισχυρές οι κυβερνήσεις, μονοκομματικές ή συνεργασίας οι οποίες θα συνεχίσουν και θα χειροτερεύσουν τη θέση των εργαζομένων το επόμενο διάστημα». Όπως είπε, «η κατάσταση δεν πάει άλλο, ο κόσμος να κρίνει από την εμπειρία του, να κάνει λογαριασμό με τη ζωή του»

«Λέμε σε όλους αυτούς που εκτιμούν τη δράση του ΚΚΕ, σε όλους αυτούς που σκέφτονται να το ψηφίσουν, τώρα να κάνουν την έκπληξη, να κάνουν τη διαφορά», σημείωσε, προσθέτοντας πως «οι υπόλοιποι έχουν την ίδια πολιτική. Συναίνεση υπάρχει, ο καυγάς είναι ποιος θα έχει το πάνω χέρι».

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...