Θ. Παφίλης: Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε το 50% και το ΠΑΣΟΚ το 70% των νομοσχεδίων της ΝΔ

Παφίλης

Επί 4 χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε τα μισά νομοσχέδια με τη ΝΔ και το 70% ψήφισε το ΠΑΣΟΚ, τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Θανάσης Παφίλης και υποψήφιος βουλευτής ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στην ΕΡΑ. Χαρακτήρισε προεκλογικές φωτοβολίδες και απέραντη υποκρισία τις κινήσεις ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι επιδίωξη είναι ενόψει των εκλογών να κρυφτεί η συμφωνία τους στα μεγάλα ζητήματα.

«Για αυτό ΚΚΕ δαγκωτό», τόνισε ο Θανάσης Παφίλης, διότι χρειάζεται ένα ισχυρό λαϊκό κίνημα στην επόμενη κυβέρνηση που ξέρουμε ότι θα είναι αντιλαϊκή.

Για τις παρακολουθήσεις υπογράμμισε ότι δεν αμφισβητούν το θεσμικό πλαίσιο που τις επιτρέπει και επισήμανε τις ευθύνες όλων των κυβερνήσεων που το διαμόρφωσαν. Θύμισε ότι έγινε προσπάθεια να συγκαλυφθούν οι υποκλοπές στο τηλεφωνικό κέντρο στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ. 

Σε ό,τι αφορά τις τροπολογίες από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για το κόμμα Κασιδιάρη είπε ότι η μία είναι χειρότερη από την άλλη, τονίζοντας ότι ανοίγουν επικίνδυνα μονοπάτια και πρόσθεσε ότι από τη μια γίνεται συζήτηση για το «κόψιμο» των φασιστών και από την άλλη ο δήμαρχος Αθήνας Κ. Μπακογιάννης δίνει άδεια για συγκέντρωση στην εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...