Θ. Παφίλης: Υπάρχει ρεύμα για άνοδο του ΚΚΕ και θ’ αποτυπωθεί στις κάλπες

Παφίλης ΚΚΕ

To δίλημμα των εκλογών είναι αν θα συνεχίσουμε στην ίδια πολιτική που είναι δεδομένη, με τα ίδια αντιλαϊκά μέτρα που απορρέουν από το Ταμείο Ανάκαμψης και το πρόγραμμα σταθερότητας ή θα ενισχυθεί το ΚΚΕ για να υπάρχει ισχυρή αντιπολίτευση, για να οργανώσει τον λαό και να εμποδίσει τη νέα λαίλαπα που έρχεται και είναι συμφωνημένη από τα κόμματα ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ.

Αυτό επισήμανε μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Παφίλης, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΚΕ, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του «Σταρ» το βράδυ της Παρασκευής 19 Μάη. 

Χαρακτήρισε αισχρό και μεγάλη ντροπή το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ προς τα ορφανά της χρυσής αυγής, τονίζοντας πως εκτός όλων των άλλων λέει και ψέμματα καθώς αυτοί που ψήφισαν τελευταία φορά το φασιστικό μόρφωμα το 2019 ήταν 160,000 και όχι 600,000 όπως ισχυρίζεται ο Αλ. Τσίπρας, προσθέτοντας ότι αυτός ο κόσμος δεν είναι παραπλανημένος αφού υπήρχαν τα δεδομένα της δολοφονίας του Π. Φύσσα και της καταδίκης της από το δικαστήριο. Κατήγγειλε την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να ψαρέψει ψήφους ενώ αναφέρθηκε και στην προπαγάνδα του φασίστα Μπαρμπαρούση που κάνει «προεκλογική εκστρατεία για ψήφο στο ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να φύγει ο Μητσοτάκης».

Με αφορμή τις δηλώσεις Κατρούγκαλου κατήγγειλε την υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ καθώς για τον συγκεκριμένο νόμο-έκτρωμα που τσάκισε τις τσέπες των συνταξιούχων και των αυτοαπασχολουμένων, τότε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε για «τομή που επί δεκαετίες είχε ανάγκη ο τόπος» ενώ σήμερα μιλά για καταναγκασμό εκ μέρους της τρόϊκας. 

Ετικέτες: ,

Δείτε ακόμα...