Θ. Τζίμας: Ο λαός με ισχυρό ΚΚΕ να ορθώσει το ανάστημά του στο νέο κύμα επίθεσης που έρχεται

Θανάσης Τζίμας ΚΚΕ

Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, να θέσουν επί τάπητος τις ανάγκες των παιδιών τους και τις δικές τους και γι’ αυτό, στις εκλογές πρέπει να ενισχύσουν το ΚΚΕ τόνισε ο Θανάσης Τζίμας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής 5 Μάη στο «Blue Sky».

Τόνισε ότι το «πάμε και όπου βγει» το δοκιμάσαμε και υπογράμμισε ότι ο κόσμος έχει δικαίωμα να ζει σαν άνθρωπος τον 21ο αιώνα, να δουλεύει και να απολαμβάνει τα δικαιώματα και τη ζωή του.

Ο Θ. Τζίμας τόνισε ότι ο λαός πρέπει να ορθώσει το ανάστημά του στο νέο κύμα επίθεσης που έρχεται και αυτή η επίθεση μπορεί να ανακοπεί με ένα ισχυρό ΚΚΕ και το λαό οργανωμένο.

Αναφερόμενος στους πλειστηριασμούς, υπογράμμισε την ευθύνη τόσο της σημερινής κυβέρνησης «η οποία τρέχει με μεγάλη ταχύτητα το ράλι των πλειστηριασμών». Επεσήμανε ωστόσο και τις ευθύνες της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που έκανε ιδιώνυμο τις κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς, ενώ θεσμοθέτησε και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...