Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε ενεργή οβίδα σε ίδιο εργοτάξιο

Πυροτεχνουργοί του Τ.Ε.Ν.Ξ σε επιχείρηση απομάκρυνσης βλήματος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου
Φώτο αρχείου, Πυροτεχνουργοί του Τ.Ε.Ν.Ξ σε επιχείρηση απομάκρυνσης βλήματος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου / Πηγή: Eurokinissi

Σε συναγερμό τέθηκαν οι Αρχές για τρίτη φορά στο εργοτάξιο που βρίσκεται στην οδο Λέοντος Σοφού στη Θεσσαλονίκη, καθώς εντοπίστηκε ακόμα μία οξειδωμένη οβίδα , κατά τη διάρκεια των χωματουργικών εργασιών. Πρόκειται για την τρίτη οβίδα που βρίσκεται στην ίδια περιοχή σε μικρό χρονικό διάστημα.

Ο ιδιοκτήτης και χειριστής χωματουργικών μηχανημάτων ‘Άγγελος Φρατζίδης, που εντόπισε τις τρεις οβίδες, ανέφερε μιλώντας στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, πως «είναι μια οξειδωμένη οβίδα 33εκ, του Β´ Παγκοσμίου Πολέμου. Όπως φαίνεται είναι ενεργή, όπως και οι δυο προηγούμενες που εντοπίσαμε σχεδόν στο ίδιο σημείο, γι αυτό και ειδοποιήσαμε αμέσως τις αρχές».

Ο χώρος έχει αποκλειστεί από τις αστυνομικές αρχές, ενώ αναμένονται πυροτεχνουργοί του στρατού, προκειμένου να μεταφέρουν την οβίδα στο πεδίο βολής για εξουδετέρωση, διαδικασία που ακολουθήθηκε και στις δυο προηγούμενες περιπτώσεις.

Πηγή: cnn

Ετικέτες:

Δείτε ακόμα...