Θεσσαλονίκη: Η αστυνομία εμπόδισε τους φορείς να αναρτήσουν αντιφασιστικό πανό – Αποτελεσματικότητα…

Αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη εμποδίζουν την ανάρτηση αντιφασιστικού πανό
Αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη εμποδίζουν την ανάρτηση αντιφασιστικού πανό

Την ανάρτηση πανό με αντιφασιστικό περιεχόμενο στο κτίριο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών, στη Θεσσαλονίκη, εμπόδισε η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Πέμπτης, μέλη εργατικών σωματείων και Φοιτητικών Συλλόγων θέλησαν να αναρτήσουν πανό στο κτίριο, ώστε να προπαγανδίσουν την αντιφασιστική συγκέντρωση που διοργανώνουν στις 6 μ.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου και την αντιφασιστική συναυλία στις 7 μ.μ. στην πλατεία Αγίας Σοφίας.

Ωστόσο, η Αστυνομία τους απαγόρευσε να εισέλθουν στο κτίριο!

Θυμηθήκαμε την…”αποτελεσματικότητα της αστυνομίας” για την οποία μίλησε ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τ. Θεοδωρικάκος όταν την περασμένη εβδομάδα φασιστοειδή μπαινόβγαιναν στα σχολεία της Σταυρούπολης και του Ευόσμου.

Τότε, η αστυνομία κοιτούσε αδρανής τα διάφορα εγκληματικά στοιχεία που κουβαλούσαν πέτρες, στυλιάρια, μαχαίρια και μολότωφ…

Την ίδια ευαισθησία έδειξε και το περασμένο σαββατοκύριακο, αφήνοντας τα φασιστοειδή να κυκλοφορούν με μαχαίρια, αλυσίδες και τέιζερ με αποτέλεσμα να επιτεθούν εναντίον μελών του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Ηλιούπολη.

Αλλά όταν Φοιτητικοί Σύλλογοι και Σωματεία θέλουν να αναρτήσουν ένα πανό για την απογευματινή αντιφασιστική συναυλία μπλοκάρονται αποτελεσματικά.

Έκθετη η κυβέρνηση για ακόμη μία φορά!

Δείτε ακόμα...